Derde Katinger 7707 CW Balkbrug

€ 45.000 v.o.n.

Omschrijving

TE KOOP. 12 Bedrijfsunits in het plan "Katingerveld" te Balkbrug (Zeer gunstig gelegen naast op-/afrit / kruising N48 en N377):

Ben jij ondernemer / ZZP'er en op zoek naar bedrijfsruimte met eventueel klein kantoor op een gunstige locatie in Overijssel, dan is dit mogelijk wat voor jou. Op een kavel van het bedrijventerrein ‘Katingerveld’ aan de rand van Balkbrug, ontstaan er voor ondernemer(s) kansen voor (extra) huisvesting of opslagruimte.

Natuurlijk ook voor particulieren die op zoek zijn naar opslagruimte of ruimte voor hun camper, caravan, opslag of als hobbyruimte. Heb je overwaarde in je huidige woning, dan financier je een hal van 50 m2 al voor circa € 65,= per maand! (20 jaar vast). Zeer interessant dus ook als belegging!

Het project is zeer gunstig gelegen nabij de kruising N48/N377 met uitstekende ontsluiting naar alle windrichtingen. Zo ben je in 20 autominuten in Zwolle (A28) en 15 autominuten in Hoogeveen (A28). Maar ook richting Dedemsvaart (5 minuten), Ommen (10 minuten), Hardenberg (20 minuten), Raalte en Almelo.

Bedrijfsverzamelgebouw ‘Katingerveld’ wordt gerealiseerd en voorzien van 12 bedrijfsunits, in oppervlakten van 50 en 100 m². Deze units worden te koop en eventueel te huur aangeboden. Alle bedrijfsruimten zijn uiteraard volledig geïsoleerd, onderhoudsarm en hebben door de inwendige hoogte van 6 meter de mogelijkheid voor een tussenverdieping. Hierdoor is eenvoudig meer (opslag-)ruimte te creëren.

De omgevingsvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken: Lichte industrie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt)

Onlangs is er in Ommen een soortgelijk bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd (direct achter de nieuwe Welkoop op de Rotbrink). Dus mocht u interesse hebben, dan kunt u al even kijken hoe e.e.a. eruit komt te zien.

Koopprijs:

- Units van 50 m² € 45.000,= excl. BTW.
- Units van 100 m² € 90.000,= excl. BTW (inclusief extra buitenterrein!).

Interesse? Bel ons voor de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 45.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
13 juli 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
1.000 m² (in units vanaf 50 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.000 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
5 m
Perceel
1.000 m² (in units vanaf 50 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Derde Katinger

€ 45.000 v.o.n.