Ellerhuizen 1 A + ong 9781 TS Bedum

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag

Omschrijving

De online beslagveilingen ('Executoriale Verkoping,') vinden plaats op 21 oktober vanaf 9:30 uur via de website van BOG Auctions.

Veilende notaris:
Het Notarieel Zwolle
Mr. D. Timmerman
Eekwal 8
8011 LD Zwolle
E-mail:
Dossierbehandelaar: de heer A.J. Everts.

Kadastrale omschrijving:
Veiling 1, Ellerhuizen 1A Bedum:
Kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1337, groot 11 are 65 centiare;
Kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1340, groot 6 are 93 centiare;

Veiling 2, Ellerhuizen ong. Bedum:
Kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1338, groot 3 are 57 centiare;
Kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1341, groot 4 are 42 centiare;
Kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1342, groot 6 are 71 centiare;
Kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1643, groot 20 are 77 centiare.

Omschrijving object-onroerende zaak:
Veiling 1-Object 1, Ellerhuizen 1a Bedum:
Het haar in eigendom toebehorende onroerende zaak omschreven als wonen erf-tuin, groot 11 are en 65 centiare, plaatselijk bekend als Ellerhuizen 1 A te (9781 TS) Bedum, kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1337;
Het haar in eigendom toebehorende onroerende zaak omschreven als wonen, groot 6 are en 93 centiare, plaatselijk bekend als bij Ellerhuizen te Bedum, kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1340.

Veiling 2-Object 2, Ellerhuizen ong. Bedum:
Het haar in eigendom toebehorende onroerende zaak omschreven als berging-stalling (garage-schuur), groot 3 are en 57 centiare, plaatselijk bekend als bij Ellerhuizen ong te Bedum, kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1338;
Het haar in eigendom toebehorende onroerende zaak omschreven als berging-stalling (garage-schuur), groot 4 are en 42 centiare, plaatselijk bekend als bij Ellerhuizen ong te Bedum, kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1341;
Het haar in eigendom toebehorende onroerende zaak omschreven als terrein (grasland), groot 6 are en 71 centiare, plaatselijk bekend als bij Ellerhuizen ong te Bedum, kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1342;
Het haar in eigendom toebehorende onroerende zaak omschreven als terrein (grasland), groot 20 are en 77 centiare, plaatselijk bekend als bij Ellerhuizen te Bedum, kadastraal bekend gemeente Bedum, sectie L, nummer 1643.

Na veiling 1 en veiling 2 vindt een combinatieveiling van object 1 en object 2 plaats.

Commerciele omschrijving (informatie afkomstig van derden):
Veiling 1:
Vrijstaande woning van ca. 126 m2 (bron: BAG-viewer) en half vrijstaande garage van ca. 30 m2, met ruime zolder etage is gebouwd in 1997. Het object is gelegen op een perceel van 1.858m².

Middels een oprijlaan weke volledig is bestraat, bereikt men de woning: middels de antiekgroen geschilderde entreedeur komt men in de hal van ca 18 m2 alwaar men tevens toegang heeft tot de toilet. Studeerkamer van ca. 6.5 m2, L-vormige woonkamer van totaal 33 m2 welke middels de diverse openslaande deuren toegang bied tot de omliggende tuin. Half openkeuken ca 11 m2 de keuken, welke een landelijke uitstraling heeft en middels een hoekopstelling staat opgesteld welke beschikt over diverse inbouw apparaten.

1e verdieping: via de houten onder kwarttrap komt men op de overloop alwaar drie slaapkamers van respectievelijk 17 m2, 8,5 m2 en 7,5 m2 zich bevinden. Nette badkamer van ca 7.5 m2 met wastafel, 2e toilet, ligbad/bubbelbad en separate douche.

Veiling 2:
Op totaal ca. 3.547 m2 grond verdeeld over 4 percelen staat deze bedrijfsloods van ca. 680 m2 met o.a. 5 paardenboxen. De bedrijfsloods welke voorheen heeft gefunctioneerd als paling kwekerij, is ideaal voor een ondernemer of een paardenhouder.

Gebruikssituatie
Deze objecten zijn deels verhuurd.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning en/of de bedrijfshal te bezichtigen.

Disclaimer:
BOG Auctions en Vastgoedadviseur (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan het Ellerhuizen1a-ong te Bedum (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
680 m²
Bedrijfshal oppervlak
680 m²
Perceel
5.405 m² (in units vanaf 680 m²)

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 126 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ellerhuizen 1 A + ong

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag