Industrieweg 5 9781 AC Bedum

€ 23.500 /jr

Omschrijving

Algemeen
Het aangeboden bedrijfspand is gelegen in de plaats Bedum, in de gemeente Het Hogeland. In 2020 telde Bedum 8.655 inwoners. Het dorp ligt op ongeveer 7 kilometer ten noorden van de stad Groningen, en is vanaf Groningen te bereiken via de N46 (Groningen - Eemshaven) en de N994 (Zuidwolde - Bedum). Het bedrijfspand is gesitueerd op een bedrijventerrein, gelegen aan de westzijde van het Boterdiep.

Het te huren object beschikt aan de voorzijde over een kantoor op de begane grond van ca. 120 m2, inclusief entree met welkomstbalie, pantry en bergingsruimte. Op de eerste verdieping van ca. 50 m2 zijn nog twee ruime kantoren gesitueerd met een berging. De achtergelegen bedrijfshal van ca. 525 m2 is van een zeer hoog kwaliteitsniveau. Voor de verhuur van de bedrijfshal is ca. 375 m2 beschikbaar, de achterste twee stramienen (150 m2) zijn reeds in gebruik.

Locatie
Het object is gelegen aan de Industrieweg, gesitueerd aan de noordzijde van het bedrijventerrein in Bedum. Nabijgelegen bedrijven op het bedrijventerrein zijn onder meer werkzaam in de bouw-, technische - en transportsector. Daarnaast is het bedrijfsgebouw pand gelegen op steenworpafstand van het moderne winkelcentrum Veeno.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object wordt beoordeeld als goed. Per auto is de noordelijke ringweg van de stad Groningen via de N46 binnen 10 minuten te bereiken. De zuidelijke ringweg is vervolgens binnen 20 minuten te bereiken. Daarnaast is men per auto via de Eemshavenweg, (N46) in noordelijke richting binnen een kwartier in de Eemshaven.

Vloeroppervlakte
De vloeroppervlakte van de het totale object bedraagt ca. 695 m2. Voor de verhuur is ca. 545 m2 beschikbaar, verdeeld over 170 m2 kantoor en 375 m2 bedrijfshal.

Plattegrond
Op de eerste plattegrond die bijgevoegd is in de bijlage is de gehele bedrijfshal uitgebeeld van ca. 525 m2. Het achterste gedeelte (op de plattegrond het bovenste gedeelte) van ca. 150 m2 is bij derden in gebruik.

Parkeren
De ruimte naast en achter het pand is bedoeld om te worden gebruikt als verkeersruimte van voertuigbewegingen. (Kort) parkeren is daar mogelijk maar stallen van voertuigen of andere zaken is niet toegestaan. Ook voor het pand aan de openbare weg zijn ruime parkeermogelijkheden.

Faciliteiten
Het bedrijfsgebouw heeft onder meer de volgende voorzieningen:
- overheaddeur (2x)
- loopdeur
- strakke gevlinderde betonvloer
- vrije hoogte van ca. 4 meter, nokhoogte ca. 8 meter
- goede isolerende voorzieningen
- lange lichtstraat waardoor de hal veel daglichttoetreding heeft
- krachtstroom
- cv-verwarming in kantoren

Huurprijs
De huurprijs bedraagt EUR 23.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar.

Verlengingstermijn
Met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 vastgesteld.

Bestemming
Het geldende bestemmingsplan luidt: "Bedum Kern", vastgesteld bij raadsbesluit op 01 januari 2017 met als bestemming "Bedrijfsdoeleinden". Gegadigden dienen zelf te onderzoeken of het gebruik niet in strijd is met het vigerende bestemmingsplan.

Aanvaarding
In overleg doch is op korte termijn mogelijk.

Meer informatie
Dolf M. Stelpstra RMT
+31 (0) 6 5141 2180

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 23.500 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
525 m² (in units vanaf 375 m²)
Bedrijfshal oppervlak
375 m²
Kantoor oppervlak
150 m²
Vrije hoogte
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, overheaddeuren, toilet en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 5

€ 23.500 /jr