Beekerheide 10 5741 HC Beek en Donk

Huurprijs op aanvraag € 1.800.000 k.k.

Omschrijving

Het omvangrijke bedrijfscomplex bestaat uit een viertal bouwdelen, zijnde drie geschakelde bedrijfshallen die vrijwel volledig zijn voorzien van entresolvloeren en de voorgelegen kantoorruimten in twee bouwlagen. De locatie is plaatselijk bekend als Beekerheide 10 te Beek en Donk (5741 HC) en kadastraal bekend als gemeente Beek en Donk, sectie K, nummers 891 en 1370. Perceeloppervlakte: ca. 6.623 m².

De omvang van het bedrijfscomplex en de aanwezigheid van laadkuilen maakt het vastgoed met name (doch niet uitsluitend) geschikt t.b.v. opslag en logistieke activiteiten. De entresolvloeren zijn demontabel waardoor een vrije hoogte ontstaat en gebruik kan worden gemaakt van hogere stellingen.

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte 1: ca. 1.268 m² op de begane grond en ca. 1.134 m² entresolvloer.
Bedrijfsruimte 2: ca. 1.135 m² op de begane grond en ca. 1.065 m² entresolvloer.
Bedrijfsruimte 3: ca. 1.265 m² op de begane grond en ca. 1.051 m² entresolvloer.
Kantoorruimte: ca. 187 m² op de begane grond en ca. 117 m² op de verdieping.

Omgeving
Bedrijventerrein Beekerheide is gelegen ten zuidoosten van de dorpskern van Beek en Donk en kan worden omschreven als een gemengd bedrijventerrein waar voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in de MKB zijn gevestigd maar tevens bedrijfswoningen zijn gerealiseerd. Hierdoor is er sprake van een vorm van sociale controle.

Bereikbaarheid en parkeren
Bedrijventerrein Beekerheide wordt ontsloten door de Oranjelaan, dat vervolgens aansluiting geeft op de provinciale wegen N615 richting Eindhoven en de N279 richting 's-Hertogenbosch en Helmond. Het voorterrein is grotendeels verhard t.b.v. parkeren.

Indeling en afwerking
De kantoorruimten aan de voorzijde zijn grotendeels in glas uitgevoerd waardoor het bedrijfscomplex en eigentijdse uitstraling heeft.

De ruime entree biedt de mogelijkheid om als wachtruimte te worden ingericht, vanwaar de twee kantoorruimten op de begane grond en via de vaste trapopgang de kantoorruimten op de verdieping zijn te bereiken.

De kantoorruimten zijn voorzien van natuurstenen vloeren, houten wandkasten en tussendeuren, verwarming middels CV installatie en radiatoren, systeemplafonds met TL- en spotverlichting en airconditioning, aansluitingen voor voeding- en databekabeling en te openen ramen en screens. De omvang van de kamers maakt het mogelijk om deze zowel als kantoor- maar ook directie- en/of spreekkamer te gebruiken. Op de begane grond zijn gescheiden toiletten gesitueerd. Aansluitend aan de kantorenbouw doch in de bedrijfshal is een ruime kantine gerealiseerd, inclusief keukenblok.

De bedrijfshallen zijn uitgevoerd met een vlakke betonvloer, gemetselde borstwering met geïsoleerde stalen profielplaten, stalen constructie en geïsoleerde dakpanelen. Het dak is voorzien van diverse dakramen t.b.v. daglichttoetreding. T.b.v. optimaal gebruik van de laadkuilen, zijn de bedrijfshallen voorzien van docklevellers en -shelters. De overheaddeuren zijn elektrisch uitgevoerd. Verwarming middels heater. Het bedrijfscomplex is voorzien van brandbestrijdingsmiddelen zoals blussers en brandslanghaspels en tevens een brandmeldinstallatie.

Aan de achterzijde van het bedrijfscomplex is een overkapping gecreëerd t.b.v. buitenopslag.

Vraagprijs
€ 1.800.000,- kosten koper.

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.800.000 kosten koper
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
7.222 m² (in units vanaf 6.918 m²)
Bedrijfshal oppervlak
6.918 m²
Kantoor oppervlak
304 m²
Perceel
6.623 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bedrijventerrein Beekerheide, Beek en Donk

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beekerheide 10

Huurprijs op aanvraag € 1.800.000 k.k.