de Houtakker 6681 CW Bemmel

€ 170.000 v.o.n.

Omschrijving

BEMMEL BUSINESS CENTER UNITS 1, 2, 7 en 8
Wij hebben het genoegen u op bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel, enkele onder architectuur ontwikkelde casco units op zichtlocatie (nummer 1,2,7) , in een uiterst representatief en modern bedrijfsverzamelgebouw te koop en te huur aan te mogen bieden. Het bedrijfsverzamelgebouw word momenteel ontwikkeld op bedrijvenpark Houtakker II in de gemeente Lingewaard op zal uiterlijk per 1 juli 2020 worden opgeleverd.
"Bemmel Business Center", zoals het bedrijfsverzamelgebouw heet, bestaat uit veertien (14) hoogwaardige, zelfstandige, multifunctionele Business Units van uiteenlopende metrages.

Met haar ligging, tussen Arnhem en Nijmegen, direct aan de snelweg A15 en de in de directe nabijheid gelegen mogelijkheden voor vervoer over weg, water en spoor, ligt bedrijvenpark Houtakker II zeer strategisch. De bereikbaarheid van Houtakker II (en daarmee de bereikbaarheid van Bemmel Business Center) is zeer goed. In de nabije omgeving zijn er verschillende bushaltes en in de spits is er vier keer per uur een busverbinding (Rijnwaalsprinter) met Nijmegen en Arnhem. Bedrijvenpark Houtakker II ligt direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A15. Steden als Nijmegen en Arnhem zijn binnen 10 tot 15 minuten reistijd bereikbaar. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het bedrijventerrein gevestigd, waaronder Rent-All/Fairlight, Brezan, Iwan Hegeman Autobedrijf, Transportbedrijf Derks, etc. Op bedrijventerrein Houtakker II is een actieve ondernemingsvereniging opgericht, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is.

De units nummer hebben een vrije hoogte van circa 7 m1 en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 voor de begane grond. De begane grond vloeren is uitgevoerd in glad afgewerkt gewapend monoliet beton. De hoogwaardig betonnen prefab-kanaalplaatverdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare belasting van 250 kg/m2.

De draagconstructie is uitgevoerd in staal en zal worden voorzien van een dekkende laag. De gevels bestaan uit een geïsoleerde metalen gevelbeplating en metselwerk in kleur met een isolatiewaarde van Rc > 4,5 m2K/W. Bij de meeste units is er een elektrisch bedienbare overheaddeur aanwezig.

De kozijnen, ramen en puien in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van isolerende beglazing en het bijbehorende hang- en sluitwerk heeft een weerstandsklasse van minimaal 2. Verder is er een houten trap naar de verdieping en een toilet op de begane grond.

Het dak zal worden uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde van het dak zal minimaal Rc> 6.0 m2 K/W zal bedragen. De binnenwanden tussen de diverse units worden uitgevoerd in prefab betonnen wanden.
De buitenwanden worden uitgevoerd deels in stalen sandwichpanelen en deels in metselwerk. Verder zal bij iedere unit een meterkast worden aangebracht afgezekerd met 3 x 25A op basis van de vigerende eisen van de nutsbedrijven. De waterleiding zal ook worden aangebracht tot in de meterkast. Afhankelijk van de gebruiksfunctie en definitieve EPC-berekening kan het gebouw worden voorzien van een zonnestroomsysteem met zonnepanelen. De plaatsing van het zonnestroomsysteem is optioneel en de kosten hiervan komen voor rekening van koper.

Voor wat betreft de installaties het volgende. Voor telecommunicatie, CAI en alarm worden geen voorzieningen gerealiseerd maar deze zijn optioneel realiseerbaar. Het terrein om de units zal worden voorzien van een bestrating met betonklinkers.

De units 1,2,7 en 8 zijn unittypes die speciaal zijn ontwikkeld voor het MKB dat zowel wat bedrijfs- en opslagruimte nodig heeft als kantoor- en spreekruimte. Met een vloeroppervlakten van 180m m2 tot
466 m2 (units 1 en 2 samen) verdeeld over twee verdiepingen, zijn deze units multifunctioneel en uitermate geschikt voor allerlei typen bedrijven. Vaak creëert met op de begane grond opslag-, werk-, en/of praktijkruimte en de natte groepen en op de verdieping kantoor- en spreekruimte. Bovendien zal deze unit worden voorzien van een lichtkoepel waardoor ook achter in het pand voldoende daglicht binnenkomt.

- Hoekunit 1 (zichtlocatie voorkant)
- Circa 288 m2 over 2 bouwlagen
- Vrij hoogte circa 3,5 m1 per bouwlaag
- Flexibel indeelbaar
- 5 parkeerplaatsen
- Koopsom € 310.000,- vrij op naam, ex BTW
- Huurprijs samen met unit 2 € 42.000 per jaar, ex BTW en ex servicekosten. Deelverhuur bespreekbaar.

- Tussenunit 2 (zichtlocatie voorkant)
- Circa 180 m2 over 2 bouwlagen
- Vrij hoogte circa 3,5 m1 per bouwlaag
- Flexibel indeelbaar
- 2 parkeerplaatsen
- Koopsom € 170.000,- vrij op naam, ex BTW
- Huurprijs samen met unit 1 € 42.000 per jaar, ex BTW en ex servicekosten. Deelverhuur bespreekbaar.

- Hoekunit 7 (zichtlocatie voorkant)
- Circa 188 m2 over 2 bouwlagen
- Vrij hoogte circa 3,5 m1 per bouwlaag
- Flexibel indeelbaar
- 2 parkeerplaatsen
- Huurprijs € 12.500 per jaar, ex BTW en ex servicekosten. Deelverhuur per laag voor € 6.250,00 per jaar
ex BTW en ex servicekosten bespreekbaar.

- Hoekunit 8
- Circa 288 m2 over 2 bouwlagen
- Vrij hoogte circa 3,5 m1 per bouwlaag
- Flexibel indeelbaar
- 4 parkeerplaatsen
- Koopsom € 290.000,- vrij op naam, ex BTW
- Huurprijs € 23.500 per jaar, ex BTW en ex servicekosten. Deelverhuur bespreekbaar.

Desgewenst is het bespreekbaar in een huursituatie, dat verhuurder een inrichtingsbijdrage beschikbaar stelt aan huurder, die door huurder aan verhuurder zal worden terugbetaald in maandelijkse termijnen middels een nader overeen te komen opslag op de huurprijs.

Nieuwsgierig geworden? Voor nadere informatie, vragen over meerwerk en/of een uitgebreide brochure aanvragen, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

Waalveste Vastgoed, Tony Bouten 06-42191019 of

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 170.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 124.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m² (in units vanaf 90 m²)
Bedrijfshal oppervlak
180 m²
Kantoor oppervlak
70 m²
Vrije hoogte
7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, overheaddeuren en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

de Houtakker

€ 170.000 v.o.n.