Waterstraat 13 a 6658 AA Beneden-Leeuwen

€ 550.000 k.k.

Omschrijving

Vrijstaand wonen en werken

Ondernemers opgelet. Deze woning maakt de combinatie van wonen en werken wel heel aantrekkelijk. In het vrijstaande huis kom je helemaal tot rust na een dag werken. Als je wil kun je in je pyjama naar je werk: het bedrijventerrein ligt namelijk naast je huis. Een gedeelte van de loodsen is bij de koop inbegrepen. Uitbreiding is mogelijk.

Wonen

Een heerlijke vrijstaande ruime woning met dubbele garage en flinke tuin. Ook zonder de extra bedrijfsruimte is dit huis de moeite waard. Het is een ideale plek voor opgroeiende kinderen. Dicht bij het gezellige centrum, een tuin aan de zonzijde en maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers...dit huis heeft het allemaal. Wonen en werken met behoud van privacy is soms best een uitdaging. In dit huis heb je daar geen last van. Met de fijne bedrijfsloods om de hoek kun je wonen en werken gescheiden houden. Geen reistijd en werken op momenten dat het jou uitkomt. Dat maakt de combinatie werk en gezin een stuk minder uitputtend.

Koken

Dit huis is ingericht met een fijne open leefkeuken. Dat is de plek waar het hele gezin samenkomt. In dit huis is er genoeg plek om bij elkaar te komen wanneer je daar behoefte aan hebt. In de fijne woonkamer bijvoorbeeld maar ook in de ruime woonkeuken. Je eet er samen, speelt er gezelschapsspellen en er is ook plek genoeg voor de kinderen om huiswerk te maken. Een grote eettafel is een must in dit huis.

Slapen en baden

Ieder zijn eigen kamer in huis is een luxe. Deze woning biedt die luxe. Er zijn maar liefst 4 slaapkamers. En om het nog mooier te maken zijn er ook twee badkamers. Dat scheelt een hoop stress in de ochtend, als iedereen op tijd de deur uit wil.

Buitenleven

Buiten eten en buiten spelen is geen probleem voor de kopers van dit huis. De zonnige tuin is groot genoeg voor opgroeiende kinderen. Er staat nu een schommel in maar er kan natuurlijk ook iets anders komen te staan. Een fijn zwembad voor in de zomer bijvoorbeeld of een trampoline. Lekker buiten eten is ook geen probleem. Op het grote terras is plek genoeg voor een fijne tuinset. Zijn de kinderen dol op skelteren of fietsen? Dat kan makkelijk op het erf. In de dubbele garage is er plek genoeg voor groot speelgoed.

Werken

Je achterburen zijn bezige baasjes. De woning grenst namelijk aan een bedrijvencomplex. De koper van deze woning wordt eigenaar van een deel van de bedrijfshal met buitenterrein. Het vloeroppervlak is ongeveer 180 vierkante meter. Dit kan makkelijk worden uitgebreid. Koop of huur van een groter deel van de bedrijfsgebouwen is bespreekbaar.
De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van een goed isolatiepakket en 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren.

Ruime bestemmingsmogelijkheden: Bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie 2 t/m 3-2 van de lijst van bedrijven met uitzondering van geluidszoneringsplichtige inrichtingen. Zie ook informatie bij de gemeente West Maas & Waal en uiteraard is de verkopend makelaar graag bereid om u verder te helpen.

Het Land van Maas en Waal

Fietsen, varen, wandelen… haal je hart op in het prachtige Land van Maas en Waal waarvan het dorp Beneden-Leeuwen deel uitmaakt. Lekker struinen langs de Uiterwaarden, een dagje varen en zwemmen in recreatiegebied de Gouden Ham: het bijzondere rivierenlandschap nodigt je uit om je mooie huis even achter je te laten. Het is bijna niet voor te stellen dat dit bijzondere gebied zo dichtbij Tiel (15 minuten), Utrecht (45 minuten) en Nijmegen (20 minuten) ligt.

Beneden-Leeuwen is een dorp met veel voorzieningen en winkels. Naast de scholen is ook de kinderopvang goed geregeld. Verder zijn er verschillende sportclubs en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij 3 grote supermarkten. Als je geen zin hebt om te koken, heb je genoeg restaurants om uit te kiezen. Deze plek belooft wat. Kom het gerust eens ervaren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Bedrijfshal oppervlak
180 m²
Perceel
1.035 m²

Energie

Voorlopig energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Buitengebied Beneden-Leeuwen, Beneden-Leeuwen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Waterstraat 13 a

€ 550.000 k.k.