Nijverheidstraat 9 2861 GX Bergambacht

€ 5.000 /mnd

Omschrijving

Het is de ideale combinatie van bedrijfshal, kantoor en eigen terrein. Dit pand staat op het bedrijventerrein De Nieuwe Wetering in Bergambacht, is vrijstaand, representatief en nieuw gebouwd in 2005.
U kunt het direct betrekken. Zeker het kantoor is van binnen helemaal van deze tijd en zoals we dat noemen “turn key”. De verdeling van vierkante meters is optimaal. Het kantoor heeft circa 230 m2 wat nagenoeg geheel is gelegen op de eerste verdieping en de bedrijfshal ligt deels hier onder en heeft deels de maximale hoogte van 7,3 meter. De oppervlakte van de gehele hal is 705 m2.

Bergambacht ligt op de scheiding van twee provinciale wegen (N 210 en N 207) en heeft een ideale verbinding naar meerdere snelwegen zoals de A16, A2, A12 en A 27.
De ligging en de opzet van het pand maken het geschikt voor een grote doelgroep. Zowel bedrijven met een logistieke functie als bedrijven die produceren… hier kan het allemaal.
Want naast de gunstige ligging en het prettige ondernemersklimaat van de gemeente Krimpenerwaard heeft u de mogelijkheid om werkzaamheden uit te voeren tot functieaanduiding categorie 3 van het bestemmingsplan. Uiteraard kunt u deze informatie bij ons opvragen.

U komt vanaf de openbare weg langs het bedrijf van de buurman bij de entree. De voorgevel heeft twee overheaddeuren, aan beide uiterste zijden één, en een toegang tot het kantoor.
De meest linkse overheaddeur geeft toegang tot het hoge deel van de bedrijfshal. Dit deel heeft een oppervlakte van circa 450 m2 en heeft een lichtstraat. Het tweede deel is inpandig te bereiken en via de meest rechtse overheaddeur, dit deel heeft een vrije hoogte van circa 4 meter en een oppervlakte van 213 m2 alsmede een aparte inpandige ruimte van 20 m2.
De bedrijfshal is voorzien van verwarming middels heathers, afgewerkte betonvloer, tl-verlichting en krachtstroom.

Het kantoor heeft zijn entreehal op de begane grond. Een grote vierkante ruimte met toiletten en een trap naar de verdieping.
De verdieping is opgedeeld in vier aparte kantoorkamers, een pantry, toiletruimte, berging, technische ruimte en een kantine. De kantine heeft tevens een entree via de bedrijfshal.
Zoals gezegd is het kantoor representatief afgewerkt met onder andere systeemplafonds, projectstoffering, inbouwverlichting, airconditioning, datanetwerk etc.

Algemeen:
Bij dit pand is thans geen energielabel aanwezig
Direct te betrekken
Huurovereenkomst conform model ROZ
Borg ter grootte van 2 maanden huur
Gewenste minimale huurperiode van 3 jaren
Bij overeenstemming zal een kredietwaardigheidstoets plaats vinden

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.000 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
935 m²
Bedrijfshal oppervlak
705 m²
Terrein oppervlak
360 m²
Kantoor oppervlak
230 m²
Vrije hoogte
50 m
Vrije overspanning
17 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
935 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Lekdijk-Oost en Provinciale weg (ged.), Bergambacht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nijverheidstraat 9

€ 5.000 /mnd