Transportstraat 7 2861 DX Bergambacht

€ 335.000 k.k.

Omschrijving

Ook samen te kopen met Transportstraat 9

Aan de Transportstraat bieden wij namens de eigenaar twee unieke panden te koop aan. Deze panden zijn in het verleden gedeeltelijk samen gevoegd en in gebruik geweest als een sportschool, kantoor en werkplaats. Indien de panden apart worden verkocht zal de verkoper zorg dragen voor een nieuwe scheidingswand op de verdieping tussen beide panden.

De inrichting en indeling is nog steeds op deze manier en daardoor voor diverse soorten bedrijven bruikbaar. Beide panden zijn per stuk 10 meter breed en 25 meter diep en beschikken allebei over een verdiepingsvloer.

De vloer van nummer 7 is geheel van beton en hiervoor is het pand destijds bouwkundig aangepast. Nummer 7 is op de begane grond gedeeld in een linker- en rechter ruimte van beide circa 5 meter breed.

De linker ruimte komt u binnen via de voordeur en daar bevind zich een kantoorruimte. Daarachter is een indeling gemaakt met een toiletruimte, een keuken en een apart kantoor/ werkruimte. Deze laatste ruimte is over de volle breedte van pand en circa 5 meter diep.

De rechter ruimte is een bedrijfsruimte met een plafondhoogte van circa 2.5 meter. De ruimte is bereikbaar via een binnendeur en via de elektrische overhead deur aan de buitenzijde. Deze ruimte is uitermate geschikt als magazijn of werkplaats.

De boven verdieping is op dit moment alleen te bereiken via een trap in nummer 9. Er is in de betonvloer een sparing gemaakt om vanuit nummer 7 ook een trap te realiseren. Deze verdieping is een grote open ruimte die nu verdeeld is in twee sportzalen en een tussenruimte. De wanden zijn eenvoudig te verwijderen indien u één ruimte wenst. Thans is de begane grond verhuurd aan twee afzonderlijke ondernemers.
De huurovereenkomsten lopen van jaar op jaar.
Beëindiging hiervan is regulier geregeld in een ROZ-huurovereenkomst.

Naast het pand bevindt zich een strook grond welke tot de eigendom behoort. Dit is een strook waar een auto of aanhanger op past.

De panden liggen op het bedrijventerrein Dijklaan West te Bergambacht. Een groot bedrijventerrein met een diversiteit aan ondernemers en bedrijven. Het terrein is recent uitgebreid en de infrastructuur is in 2019 geheel vernieuwd. Het is een fraaie en representatieve omgeving waar u uitstekend kan ondernemen. Er is een prima ontsluiting middels de provinciale wegen N210 en N207 naar de snelwegen A20, A16, A27 (veerdienst) en A2. Gemiddeld liggen deze snelwegen op circa 20 autominuten afstand.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 335.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m² (in units vanaf 250 m²)
Bedrijfshal oppervlak
500 m²
Vrije hoogte
2,5 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
440 m² (in units vanaf 250 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Transportstraat 7

€ 335.000 k.k.