Transportstraat 9 2861 DX Bergambacht

€ 319.000 k.k.

Omschrijving

Ook samen te kopen met Transportstraat 7

Aan de Transportstraat bieden wij namens de eigenaar twee unieke panden te koop aan. Deze panden zijn in het verleden gedeeltelijk samen gevoegd en in gebruik geweest als een sportschool, kantoor en werkplaats. Indien de panden apart worden verkocht zal de verkoper zorg dragen voor een nieuwe scheidingswand op de verdieping tussen beide panden.

Transportstraat 9 is een bijzonder pand. Van oorsprong een grote bedrijfshal van circa 250 m2 groot. Echter heeft de huidige eigenaar hier destijds diverse aanpassingen in aangebracht en hier een sportschool gevestigd. Zo is er een verdiepingsvloer in gemaakt van een verstevigde houtconstructie en is de indeling en inrichting volledig afgestemd op de bedrijfsvoering. Er zijn hier voor u meerdere mogelijkheden.

Uiteraard kunt u het gehele binnenwerk verwijderen en al dan niet met een verdiepingsvloer verder gaan. De basis en bruikbaarheid van onder andere de overheaddeur en de vrije overspanning is er nog. Wij beschikken over een opgave van de kosten om dit te realiseren.

In het verleden is het buurpand nummer 7 voor een deel toegevoegd aan de bedrijfsactiviteiten. Indien de panden apart worden verkocht zal de verkoper zorg dragen voor het herplaatsen van de scheidingswand .

Indeling:
U komt binnen op de begane grond in een representatieve ontvangstruimte. Hier treft u de receptie met vaste balie aan. Tevens is er een kleine wacht/ loungeruimte aan de achterzijde van de receptie. Er tegenover zijn de kleedkamers voor de heren en dames (apart) en beide zijn voorzien van douches en sauna. Apart zijn de toiletten en was- werkruimte. Aan de achterzijde is de eerste sportzaal, gescheiden van de receptie middels een grote glazen wand met schuifdeur.

Verdieping:
U komt via een trap boven. Aan de voorzijde van het pand is een grote en open zaal. In het midden een hal met wederom kleedkamers voor heren en dames en een toiletblok. Aan de achterzijde is de derde sportzaal. Alle ruimten zijn voorzien van verlichting, verwarming, ventilatie en waar nodig koeling.

Thans is de begane grond in gebruik bij de eigenaar. Maar direct opleverbaar.

De panden liggen op het bedrijventerrein Dijklaan West te Bergambacht. Een groot bedrijventerrein met een diversiteit aan ondernemers en bedrijven. Het terrein is recent uitgebreid en de infrastructuur is in 2019 geheel vernieuwd. Het is een fraaie en representatieve omgeving waar u uitstekend kan ondernemen. Er is een prima ontsluiting middels de provinciale wegen N210 en N207 naar de snelwegen A20, A16, A27 (veerdienst) en A2. Gemiddeld liggen deze snelwegen op circa 20 autominuten afstand.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 319.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m² (in units vanaf 250 m²)
Bedrijfshal oppervlak
500 m²
Vrije hoogte
2,5 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
334 m² (in units vanaf 250 m²)

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Transportstraat 9

€ 319.000 k.k.