• Verhuurd onder voorbehoud

Industrieweg 10 ab 5571 LJ Bergeijk

€ 750 /mnd

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘t Stoom in Bergeijk 2x recent opgeknapte bedrijfsruimtes van circa 150 m² beschikbaar. De objecten zijn gelegen aan de Industrieweg te Bergeijk en is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen, België en de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen) op circa. 10 autominuten.

Algemeen
Industrieweg 10: Bedrijfsruimte: circa. 150 m² Huurprijs: € 750,- per maand excl. omzetbelasting
Industrieweg 10b: Bedrijfsruimte: circa. 150 m² Huurprijs: € 750,- per maand excl. omzetbelasting

Buitenterrein
Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende mogelijkheid voor laden- en lossen. Bij het gehuurde behoren aan de voorzijde twee eigen parkeerplaatsen.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie 3.2, alsmede ondergeschikte productiegebonden detailhandel.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Huurcondities:
Huurprijs: € 9.000,- per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: In overleg
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Ligging:
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ’t Stoom te Bergeijk. Middels de diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen, België en de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen) op enkele autominuten is de bedrijfsruimte goed bereikbaar. Ook middels openbaar vervoer is het pand goed te bereiken, de bushalte bevindt zich op circa 500 meter.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Bedrijfshal oppervlak
150 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Industrieterrein ' 't Stoom ', Bergeijk

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 10 ab

€ 750 /mnd