Van Wamelweg 6 4612 PW Bergen op Zoom

€ 119.000 v.o.n.
Blikvanger Moderne, luxe nieuwbouw bedrijfsunits op een toplocatie

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP | Moderne, luxe nieuwbouw bedrijfsunits op een absolute toplocatie in Bergen op Zoom

In het kort:
- Fantastische zichtlocatie aan de Randweg West
- Metrage van 79 tot 222 m², verdeeld over twee of drie verdiepingen
- Perfect voor startende en grotere ondernemingen
- 3.20 meter hoge overheaddeur en een aparte loopdeur
- Plafondhoogte begane grond ca. 3,75 meter
- Betonnen verdiepingsvloeren
- Bovenverdieping geschikt als showroom of opslag
- Eigen parkeerplaatsen
- Energiezuinig door hoge isolatiewaarde en gasloos
- Mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen en een warmtepomp
- Koopsom vanaf € 119.000,- excl. BTW V.O.N.
- Gunstige financieringsvoorwaarden
- Zéér interessante investering

Algemeen
Slimme ondernemers en beleggers opgelet! Bent u op zoek naar een duurzame bedrijfsunit op een zichtlocatie in Bergen op Zoom, voor eigen gebruik of om te verhuren? Op de plek van een gedateerd bedrijfspand wordt een stijlvol, modern bedrijfsverzamelgebouw met 14 bedrijfsunits gerealiseerd, variërend van 79 tot 222 m². Het merendeel van de units, die te koop worden aangeboden, bestaat uit twee verdiepingen en aan de kant van de Randweg worden twee unieke bedrijfsunits van drie verdiepingen gebouwd.

Locatie
Dit nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd aan de rand van haven- en industrieterrein Theodorushaven-Noordland en zal, na oplevering, een blikvanger zijn vanaf de Randweg West. Op het bedrijventerrein is in de afgelopen jaren veel nieuwbouw gerealiseerd, waardoor het terrein een eigentijdse uitstraling krijgt. Niet alleen zzp'ers vestigen hier hun bedrijf, ook bedrijven als Machinefabriek Heijnen, Lamb Weston/Meijer, van der Peijl techniek, Cargill, SABIC en BMN Bouwmaterialen zijn hier gevestigd.
Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich aan de rand van het bedrijventerrein op slechts een paar minuten van de Randweg West. Aan deze doorgaande weg stoppen meerdere bussen richting het station, centrum en omliggende dorpen. Het stadscentrum is circa 5 minuten rijden en steden als Antwerpen, Breda, Rotterdam en Goes zijn binnen 45 minuten te bereiken.

Details en kenmerken
Het bestemmingsplan Theodorushaven-Noordland (28-01-2016) geeft aan dat deze locatie de enkelbestemming bedrijf heeft, met een functie-aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2'. Hierdoor is deze bedrijfsruimte voor vele sectoren geschikt, die graag willen ondernemen op een toplocatie in Bergen op Zoom. Iedere bedrijfsunit bestaat uit twee of drie verdiepingen, zodat een combinatie van bedrijfsruimte met bijvoorbeeld een showroom mogelijk is.
In totaal worden er 14 bedrijfsunits gebouwd, variërend van 79 tot 222 m². De hoekunits aan de straatzijde zijn grote units van 152 en 158 m², verdeeld over twee verdiepingen en met een uitstekende mogelijkheid om een showroom te realiseren. De tussengelegen units, 10 in totaal, zijn verschillend qua afmeting waardoor er voor iedere ruimtebehoefte een passende oplossing is. Aan de kant van de Randweg West worden twee bedrijfsunits van drie verdiepingen gebouwd, met een oppervlakte van 180 en 222 m². Grote ramen en een uitstekende mogelijkheid tot reclame-uiting maken deze units uniek.

Belegging
Deze hoogwaardige, multifunctionele bedrijfsruimtes zijn niet alleen geschikt voor eigen gebruik maar ook als belegging. De moderne uitstraling en de zichtlocatie aan de Ringweg West maken dit bedrijfsverzamelgebouw tot een aantrekkelijke plek voor ondernemers. De ligging ten opzichte van de uitvalswegen en steden als Antwerpen, Breda, Rotterdam en Goes zorgt ervoor dat bedrijven zijn gevestigd in een regionaal sterke regio, met snelwegen en havens in de nabijheid.

Interesse?
Of u nu op zoek bent naar een (nieuwe) plek voor uw bedrijf of een solide investering, in dit bedrijfsverzamelgebouw heeft u straks de beschikking over een fantastische plek of belegging. Kiest u voor een van de hoekunits aan de straatzijde, een mooie tussenunit of een van de unieke units met drie verdiepingen aan de Randweg West? Schrijf u snel in om uw voorkeur door te geven en wie weet staat uw logo of het logo van uw huurder straks op de gevel van dit fantastische bedrijfsverzamelgebouw in Bergen op Zoom. Inschrijven kan door ons een mail te sturen op

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 119.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
79 m²
Bedrijfshal oppervlak
79 m²
Vrije hoogte
3,8 m
Perceel
1.957 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Waterfront-Industriegebied, Bergen op Zoom

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Wamelweg 6

€ 119.000 v.o.n.