Van Wamelweg 6 4612 PW Bergen op Zoom

€ 279.950 v.o.n.
Blikvanger Moderne, luxe bedrijfsunit op een toplocatie

Omschrijving

NOG MAAR 1 BESCHIKBAAR | Moderne, luxe nieuwbouw bedrijfsunit op een absolute toplocatie in Bergen op Zoom

Algemeen
Van de 14 units is er slechts nog maar 1 beschikbaar. Dit betreft de hoekunit aan de zijde van de randweg, wat zorgt dat u beschikt met uw bedrijf over een perfecte zichtlocatie. Op het verdere terrein zullen met name eigenaar-gebruikers gevestigd zijn wat zorgt voor een fijne werkomgeving.

In het kort:
- Fantastische zichtlocatie aan de Randweg West
- Metrage van 222 m², verdeeld over drie verdiepingen
- 3.20 meter hoge overheaddeur en een aparte loopdeur
- Plafondhoogte begane grond ca. 3,75 meter
- Betonnen verdiepingsvloeren
- Bovenverdieping geschikt als showroom, kantoor of opslag
- Inclusief 6 privé parkeerplaatsen
- Energiezuinig door hoge isolatiewaarde en gasloos
- Mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen en een warmtepomp
- Gunstige financieringsvoorwaarden
- Zéér interessante investering
- Start bouw naar verwachting juni 2024
- De vergunning is verstrekt.

Locatie
Dit nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd aan de rand van haven- en industrieterrein Theodorushaven-Noordland en zal, na oplevering, een blikvanger zijn vanaf de Randweg West. Op het bedrijventerrein is in de afgelopen jaren veel nieuwbouw gerealiseerd, waardoor het terrein een eigentijdse uitstraling krijgt. Niet alleen zzp'ers vestigen hier hun bedrijf, ook bedrijven als Machinefabriek Heijnen, Lamb Weston/Meijer, van der Peijl techniek, Cargill, SABIC en BMN Bouwmaterialen zijn hier gevestigd.
Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich aan de rand van het bedrijventerrein op slechts een paar minuten van de Randweg West. Aan deze doorgaande weg stoppen meerdere bussen richting het station, centrum en omliggende dorpen. Het stadscentrum is circa 5 minuten rijden en steden als Antwerpen, Breda, Rotterdam en Goes zijn binnen 45 minuten te bereiken.

Gunstige financieringsvoorwaarden
Bent u op zoek naar een bedrijfsunit voor eigen gebruik? Het is in bepaalde gevallen mogelijk om tot 90% van de aankoopsom te lenen.

Belegging
Deze hoogwaardige, multifunctionele bedrijfsruimte is niet alleen geschikt voor eigen gebruik maar ook als belegging. De moderne uitstraling en de zichtlocatie aan de Ringweg West maken dit bedrijfsverzamelgebouw tot een aantrekkelijke plek voor ondernemers. De ligging ten opzichte van de uitvalswegen en steden als Antwerpen, Breda, Rotterdam en Goes zorgt ervoor dat bedrijven zijn gevestigd in een regionaal sterke regio, met snelwegen en havens in de nabijheid.

Interesse?
Of u nu op zoek bent naar een (nieuwe) plek voor uw bedrijf of een solide investering, in dit bedrijfsverzamelgebouw heeft u straks de beschikking over een fantastische plek of belegging. Kiest u voor een van de hoekunits aan de straatzijde, een mooie tussenunit of een van de unieke units met drie verdiepingen aan de Randweg West? Schrijf u snel in om uw voorkeur door te geven en wie weet staat uw logo of het logo van uw huurder straks op de gevel van dit fantastische bedrijfsverzamelgebouw in Bergen op Zoom. Inschrijven kan door ons een mail te sturen op

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 279.950 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 119.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
222 m²
Bedrijfshal oppervlak
222 m²
Vrije hoogte
3,8 m
Perceel
1.957 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar