Wattweg 25 4622 RA Bergen op Zoom

€ 35 /m²/jaar Prijs op aanvraag

Omschrijving

Wattweg 25 4622 RA Bergen op Zoom

Huurprijs € 162.000/jr exclusief BTW

Door het vertrek van de huidige huurder per 1 januari 2021, mogen wij u op een goed bereikbare zichtlocatie op bedrijvenpark Lage Meren Meilust, deze bedrijfsruimte te huur aanbieden. Dit park wordt door de provincie actief ondersteund om binnen twee decennia geheel zelfvoorzienend te zijn.

VASTGOED OBJECT: Wattweg 25 Bergen op Zoom

OMSCHRIJVING: productie-, opslag en kantoren

1 HUURPRIJS

a. Bedrijfshal: totaal 5.200 m2
4.000 m2 nog te huur á € 35, = € 147.000,= / 1.200 m2 reeds verhuurd aan DEK Opleidingen
Mogelijk op te splitsen in units van 1.600 en 2.400 m2.
b. Kantoren: 300 m2 reeds verhuurd aan DEK Opleidingen
c. Buitenterrein: gelegen voor bedrijfshal á € 5,= /m2
d. Buitenterrein PMI: € 7.500,=
prijzen per jaar exclusief BTW, jaarlijkse indexatie conform CPI index

2 SERVICEKOSTEN

Servicekosten zijn in verband met casco verhuur niet van toepassing. Er is uitdrukkelijk afgezien van service/onderhouds/aanpassingskosten onder de voorwaarde dat Huurder expliciet de keuring en vervanging van de installaties, eventueel gewenste eigen bemetering, alarm/brand/blus/(rol)deuren, deurbeslag en alle benodigde aanpassingen/reparaties/vervanging (ook vanwege verzekeringen of vanwege verplichting overheidswege) zelf en voor eigen kosten regelt.

Het onderhoud aan technische installaties, brandbeveiliging, bestrating, hekwerken en klein onderhoud, alsmede het verbruik van verwarming, airco, gas, water, elektra en internet evenals kosten voor Buma/stemra kosten, Wifi, internet-, telefoon- en alarminstallatie, reclameaanduidingen, vloerbedekkingen afvalverwerking en schoonmaakkosten waaronder van binnen- en buitenbeglazing en gevelreiniging van de gebouwen zijn dus voor rekening huurder.
De huurpenningen en servicekosten worden bij vooruitbetaling per maand voldaan.

3 LOCATIE EN OMGEVING

PROVINCIE: Noord Brabant GEMEENTE: Bergen op Zoom INWONERS AANTAL : 66.000
Adres:Wattweg 25 – 4622 RA te Bergen op Zoom

Het bedrijfscomplex ligt op een absolute zichtlocatie, in de onmiddellijke nabijheid van het knooppunt van de snelwegen A58 (oost west) en A4 (noord zuid).
Beide wegen met op en afritten liggen op minder dan 800m van de locatie. Verbinding naar Rotterdam, Antwerpen, Breda/Eindhoven en Goes/ Terneuzen is uitstekend met deze snelwegen. Op het terrein is een ruime buitenopslag aanwezig en zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Het pand is gelegen op een bedrijvenpark waarbij de directe buren Bruynzeel Keukens, Philip Morris en Fijn Mechanische Industrie zijn. Bedrijventerrein Lage Meren / Meilust heeft een belangrijke economische functie voor Bergen op Zoom en de regio. Er zijn ca. 144 bedrijven gevestigd.
Het biedt werkgelegenheid aan bijna 5.200 personen. Het bedrijventerrein bestaat uit meerdere gedeelten: Lage Meren, Meilust, Wouwsestraatweg en directe omgeving. Het totale oppervlak van het gebied is ca. 110 ha.
Het bedrijventerrein Lage Meren / Meilust biedt huisvesting aan zowel kleine als enkele grotere bedrijven uit diverse sectoren zoals industrie, bouwnijverheid, transport, groot -en detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. (Milieucategorie tot en met 3.2 / categorie 2 uitgesloten)

4 PLATTEGRONDEN

Het bedrijfscomplex kent een ruim buitenterrein van ca 5.000 m2 en een bebouwd oppervlak van 5.500m2 BVO. Dit omvat ca. 300 m2 kantoor ruimte (2 lagen van elk 10*15m=150 m2) en een bedrijfs-/productieruimte van 130*40m= ca 5200m2. Hiervan komt per 1 januari 2021 een afgescheiden gedeelte van totaal ca 4.000 m2 beschikbaar.
De ruimte is gebouwd in een staalconstructie met damwandbeplating en een sandwichbetonplint voorzien van milieuvriendelijke kurkisolatie, houten kozijnen met isolatieglas en nieuwe geïsoleerde bitumineuze dakbedekking. Het gebouw beschikt tevens over een PV installatie op het dak.

De vrije hoogte bedraagt ca 4,30 m1 in de hal direct aan de kantoren (= ca. 3.200 m2 t/m stramien 17). Deze hal heeft op het eerste gedeelte (Stramien 1 en 2, reeds verhuurd, 10mx40m breed = 400 m2) voorzieningen voor het aanbrengen van een bovenloopkraan. De resterende hal (= ca. 2.000 m2 vanaf stramien 17) heeft een vrije hoogte van ca 5,80 m1.
Het gehele terrein is verhard en omheind. Op het terrein is royaal ruimte om te manoeuvreren en te parkeren. Aanvullend is ook het naastgelegen volledig ingerichte parkeerterrein op kavel C 4832 (ca 2.396 m2) te huur waardoor ook een aparte in- en uitgang langs de Marconilaan in gebruik beschikbaar komt.

De bedrijfshal is voorzien van 4 nieuwe elektrische roldeuren, een gevlinderde betonvloer en nieuwe lichtstraten en is aan de buitenzijde voorzien van milieuvriendelijke spuitkurk toegepast. Dit geeft een thermische alsmede akoestische prestatieverbetering aan het gebouw.

In de bedrijfshal is geen verwarming aanwezig. LED verlichting is geïnstalleerd in zowel de kantoren als de hal. Het gehele pand is van een nieuwe alarminstallatie voorzien.

Voorzieningen

Bedrijfshal:
- vrije hoogte ca 4,30 meter hal aan kantoorzijde ca 3.200 m2 / resterende hal 5,80 meter, ca 2000 m2
- vlakke gevlinderde vloer
- totaal 4 overheaddeuren (4.00 x 4.00 m) op maaiveld niveau
- brandblussers
- LED lichtstraten, lichtsterkte per halsegment regelbaar tot 500 lux, ook daglicht regelingen mogelijk.
- het buitenterrein afsluitbaar middels een handbediende schuifpoort
- het gebouw is voorzien van krachtstroom en op het terrein is een traforuimte 480 kVA aanwezig
- Huurder heeft de mogelijkheid om aan het gebouw op eigen kosten bedrijfsgebonden naamsaanduiding(en) aan te brengen in de daartoe aan het gehuurde bevestigde spandoek frame(s). Partijen zullen nadere afspraken maken omtrent verdere naamsaanduiding(en) indien gewenst. Een en ander dient ook de goedkeuring van de gemeente te krijgen.

5 Eigendom / Kadastrale situatie:

Het terrein bestaat uit twee percelen, totaal 10.620 m2.
GEMEENTE BERGEN OP ZOOM SECTIE C NUMMER 3491 (7.400 m2) en 3848 (3.220 m2)

6 Bestemming

Bedrijven tot en met MC 3.2, met uitzondering van MC 2
Overdracht
Vraagprijs Prijs op aanvraag
Huurprijs € 35,= per m2 per jaar + huur buitenterrein
Servicekosten nvt (21% BTW van toepassing)

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
5.513 m² (in units vanaf 1.600 m²)
Bedrijfshal oppervlak
5.213 m²
Terrein oppervlak
10.620 m²
Kantoor oppervlak
300 m²
Perceel
10.620 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en krachtstroom

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wattweg 25

€ 35 /m²/jaar Prijs op aanvraag