Korenbeursplein 12 4611 PS Bergen op Zoom

€ 350.000 k.k.

Omschrijving

Het lijkt ons een object met kansen voor herontwikkeling naar bijvoorbeeld meerdere appartementen. Anderzijds is een combinatieobject met aanleunconstructie ook een goed idee? Of zien jullie kansen binnen de huidige maatschappelijke bestemming?

Wij bieden hier een unieke combinatie van wonen en werken aan in het centrum van Bergen op Zoom! Deze bedrijfsruimte c.q. zwembad met wellness en sport met bovengelegen bedrijfswoning in het hartje van Bergen op Zoom biedt tal van mogelijkheden.

HIGHLIGHTS
• Een ideale ligging in het centrum van Bergen op Zoom.
• Ontwikkelaars opgelet! Jullie willen het object transformeren naar appartementen? Wij begrijpen dat volledig! De woning biedt mogelijkheden voor de herontwikkeling naar appartementen, woningen of als aanleunconstructie c.q. gelijkvloers wonen.
• Unieke combinatie van wonen en werken. De woning biedt de ruimte om een bedrijf aan huis te vestigen. De ruimte is ideaal voor gebruik als sportstudio, zwemschool of fysio.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden in de huidige bebouwing een gebruiksoppervlakte van circa 312 m², overige inpandige ruimte van circa 41 m², gebouw gebonden buitenruimte van circa 1 m² en een inhoud van circa 1352 m².
• Het geheel is thans nog ingericht als sportcentrum, met voorzieningen als zwembad, kleedkamers, sportruimte, douches, sauna, kantoor- en ontvangstruimte. Het object is ook geschikt voor andere bedrijfsactiviteiten.
• De kantoorruimte op de eerste verdieping c.q. het appartement kan natuurlijk heel goed uitsluitend gebruikt worden voor bewoning, maar ook een combinatie van werken en wonen zou uitstekend kunnen.

Bergen op Zoom is een gezellige en bourgondische stad met karakteristieke gebouwen en een historisch centrum. Tevens is de stad rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden.

Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Bergen op Zoom en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Bergen op Zoom heeft een snelle verbinding met o.a. Breda, Rotterdam en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (deels thans in gebruik als sportstudio)
De ruime entree is afgewerkt met vloerbedekking, deels houten schrootjes en deels houtwolcementplaat wandafwerking en een houtwolcementplaat plafond. De entree biedt toegang tot de meterkast en de kantine c.q. wachtruimte.

De kantine c.q. wachtruimte is afgewerkt met een vloerbedekking, deels houten en deels houtwolcementplaat wandafwerking en een deels houten en deels houtwolcementplaten plafond. De kantine is voorzien van een bar, water en elektra en biedt toegang tot de kleedkamers, sportzaal en 1e verdieping middels een vaste trapopgang.

De kleedkamerruimte is afgewerkt met een gespoten vloer, betegelde wanden en een houtwolcementplaten plafond. De kleedkamerruimte is voorzien van zeven kleedkamerhokjes en biedt toegang tot twee toiletten met fonteintje, sauna, zwembad en 1e verdieping middels een vlizotrap voor de boiler.

De sauna is afgewerkt met een betegelde vloer, houten wanden en houten plafond.

Het zwembad (14 x 6 m) is afgewerkt met een gespoten vloer, betegelde wanden en een houtwolcementplaten plafond. Het zwembad is tussen de 0,9 m en 2 m diep en is voorzien van een chloordoseringssysteem en een zeil die uitgerold kan worden over het water om de warmte vast te houden in het water.

De sportzaal is afgewerkt met een schuimvloer, deels houten en deels gestucte wanden en een board plafond. De sportzaal is voorzien van een spiegelwand en biedt toeging tot een buitenruimte die toegang biedt tot de technische ruimte.

Technische ruimte voorzien van een CV-ketel (Remeha, 2008), filterinstallatie van het zwembad en computerinstallatie voor automatische dosering chemicaliën zwembad.

Boven het zwembad bevindt zich een opbergzolder welke bereikbaar is via een vlizotrap.

1E VERDIEPING (woonruimte/bedrijfsruimte)
De overloop is afgewerkt met een zeilvloer, behangen wanden en een boardplafond. De overloop biedt toegang tot maar liefst 6 slaapkamers, CV-ruimte, een berging en de nooduitgang.

Slaapkamer 1 t/m 4 zijn afgewerkt met een zeilvloer, gipswanden en gipsplafond.

Slaapkamer 5 en 6 zijn afgewerkt met vloerbedekking, houten schrootjes wanden en plafond.

De CV-ruimte is afgewerkt met een zeilvloer, gipswanden en gipsplafond. De CV-ruimte is voorzien van een Daalderop boiler.

De berging is afgewerkt met een zeilvloer, gipswanden en gipsplafond.

BESTEMMING
Bestemmingsomschrijving conform
Voor het kernwinkelgebied is in beginsel de aanduiding C-1 op de plankaart opgenomen. Hierbinnen passen
uiteenlopende centrumfuncties:
- Bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- Detailhandel op de begane grond;
- Dienstverlening op de begane grond;
- Kantoren;
- Maatschappelijke voorzieningen;
- Wonen.
Bijzonderheden:
- Zware horeca rond Grote Markt;
- Horecabedrijven elders indien dit is aangegeven;
- Horeca elders via ontheffing.

Mocht de koper het geheel als woning willen gebruiken, dan is het bespreekbaar om voor koper een ontbindende voorwaarde op te nemen dat de juiste van overheidswege benodigde vergunningen worden verkregen om dit mogelijk te maken.

Dit unieke combinatie object is zeer beslist een bezichtiging waard!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903

Oppervlakten

Oppervlakte
376 m²
Bedrijfshal oppervlak
312 m²
Terrein oppervlak
270 m²
Kantoor oppervlak
64 m²
Perceel
270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
F

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Korenbeursplein 12

€ 350.000 k.k.