Zeppelinstraat 21 2652 XB Berkel en Rodenrijs

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Ca. 68 m2 bedrijfsruimte met ca. 65 m2 kantoorruimte gelegen aan de Zeppelinstraat 21 te Berkel en Rodenrijs.

Het object maakt deel uit van het project “Take Off Bedrijfsunits” dat is gerealiseerd aan de Zeppelinstraat hoek Elisha Otisstraat in Berkel en Rodenrijs gemeente Lansingerland ), op het nieuwe bedrijventerrein "Oudeland”. De architectuur, met op de verdieping veel raampartijen tot op de verdiepingsvloer, zorgt voor een opvallende vriendelijke en transparante uitstraling.

De bedrijfsunit is uitermate geschikt voor ondernemers welke naast opslag en/of werkruimte ook nog een kantoorruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, aannemers, designers en ga zo maar door. Wij adviseren u om te toetsen of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn het vigerende bestemmingsplan.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object ligt zeer centraal tussen de gemeentes Delft, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland in. Op hemelsbreed ongeveer 500 meter vindt u Rotterdam-The Hague Airport en binnen circa 15 minuten bent u in het centrum van Rotterdam en in ongeveer 30 minuten in het centrum van Den Haag.
Het terrein is goed bereikbaar via de provinciale wegen die snel aansluiting geven op de snelwegen A20, A13 en A12. In de toekomst komt daar de ontsluiting op de nieuwe A13/A16 bij. Op circa 10 minuten lopen treft u bovendien een halte aan van de E-lijn van de RET.

PARKEREN
Naast de bij het object behorende twee eigen parkeerplaatsen is er ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe nabijheid.

WIJZE VAN OPLEVEREN
Bedrijfsruimte:
- betonvloer;
- vloerbelasting 1.000 kg/m²;
- handmatige overheaddeur ca. 3,50 m. hoog;
- aparte loopdeur;
- toilet.

Kantoorruimte:
- laminaatvloer;
- systeemplafond;
- vloerbelasting 500 kg/m²;
- kozijnen met isolatieglas;
- verlichting middels spotjes;
- airconditioning;
- pantry.

METRAGE
Ca. 68 m2 bedrijfs-opslagruimte gelegen op de begane grond;
Ca. 65 m2 kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping.

HUURPRIJS
€ 1.750,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
139 m²
Bedrijfshal oppervlak
133 m²
Perceel
133 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zeppelinstraat 21

€ 1.750 /mnd