Fabrieksweg 22 5683 PP Best

€ 525.000 k.k.

Omschrijving

Riante bedrijfshal met vrijstaande woning gelegen op bedrijventerrein ’t Zand te Best. Deze locatie geeft u een geschikte mogelijkheid om wonen te combineren met een bedrijf aan huis.

Locatie
Het object is gelegen op een rustige locatie op bedrijventerrein ‘t Zand te Best. Op het bedrijventerrein bevinden zich voornamelijk MKB bedrijven soms met bedrijfswoningen. Dit bedrijventerrein is één van de weinige bedrijfsterreinen in Best waar wonen en werken gecombineerd mag plaatsvinden. Op korte afstand is het centrum van Best gelegen met verschillende dagwinkels, supermarkten, basisscholen, horecagelegenheden en sportverenigingen. Ook de diverse ontsluitingswegen zoals A2, A50 en de A58 zijn op enkele autominuten afstand gelegen.

Bedrijfshal
De bedrijfshal is gebouwd omstreeks 1979. De muren zijn opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. Dakisolatie is toegepast. Stalen spanten. De vloer is uitgevoerd in beton. In de voorgevel zijn twee grote overheaddeuren aangebracht. Verwarming door middel van een heater. Warmwatervoorziening door middel van een geiser. De bedrijfshal is aangesloten op krachtstroom en aardgas. De hal is verdeeld in twee grote ruimtes bij bijvoorbeeld dienst kunnen doen als werkplaats of magazijn. In de voorste ruimte bevindt zich een kleine kantoorruimte met ernaast een toilet en een wasgelegenheid. Aan de hal is een kleine berging gebouwd.

Bedrijfswoning
De bedrijfswoning is gebouwd omstreeks 1979. De woning is opgetrokken uit steen (spouw). Het dak is met pannen gedekt en onderschoten met dakplaten. De begane grond- en de eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. Verwarming geschiedt door middel van een gasgestookte cv-combiketel. De warmwatervoorziening geschiedt tevens via deze ketel. Houten raam- en deurkozijnen voorzien van dubbele beglazing. De ramen aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken. Recent zijn enkele moderniseringen doorgevoerd.

Indeling begane grond:

U betreedt de woning via de entree/hal met garderobenis, trapopgang naar de eerste verdieping en een vide. Vanuit de hal zijn de woonkamer, toilet en een kantoor te bereiken.

De toiletruimte is ingericht met een closet en een fonteintje.

De riante woonkamer is voorzien van een aansluiting voor een gashaard. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, schoonmetselwerk wanden en een balkenplafond.

De open keuken is voorzien van een eenvoudige inrichting in hoekopstelling.

Op de begane grond heeft u aan de voorzijde van de woning de beschikking over een kantoorruimte. Deze ruimte is ook voor andere doeleinden te gebruiken zoals speelkamer of slaapkamer.

Aan de achterzijde betreedt u de woning via de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een aanrechtblok.

Indeling eerste verdieping:

In de entree/hal is via een vaste trap de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Van hieruit heeft u toegang tot vier ruime slaapkamers en een badkamer.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, separate douchecabine, dubbele wastafel en een toilet.

Indeling tweede verdieping:

Via een spiltrap is de tweede verdieping te bereiken. Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruimtes waarvan 2 als slaapvertrek in gebruik zijn.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en eventueel voor aan de weg.

Opleveringsniveau
De woning en de bedrijfhal worden in overleg met de verkoper opgeleverd inclusief:
- krachtstroomaansluiting
- wateraansluiting.

Koopprijs: € 525.000,= k.k.
Btw: niet met btw belast
Aanvaarding: nader te bepalen

Privaat- en publiekrechtelijke aspecten

Kadastrale gegevens
Gemeente Best sectie C nummer 2800 oppervlakte 825 m².

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Best - ‘t Zand, Breeven en Heide" van de gemeente Best en heeft daarin de bestemming "Bedrijventerrein – 1 ” met bouwvlak.
Functieaanduidingen:
- bedrijf tot en met categorie 3.1;
- bedrijfswoning.
Maatvoering:
- maximum bouwhoogte: 12 m
- maximum bebouwingspercentage terrein: 70%
Verder heeft het de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 5”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 4 februari 2013.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Bedrijfshal oppervlak
200 m²
Terrein oppervlak
825 m²
Perceel
825 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en heater

Energie

Energielabel
D 1,70

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fabrieksweg 22

€ 525.000 k.k.