Eindhovenseweg-Zuid 57 5683 PW Best

€ 425.000 /jr

Omschrijving

Locatie:
De te huur / te koop aangeboden bedrijfsruimte met showroom, wasplaats en kantoorruimte in dit zéér spectaculair bedrijfsgebouw aan de Eindhovenseweg Zuid 57 te Best, is gelegen op Bedrijventerrein 't Zand. Deze zichtlocatie direct aan de A2 was onlangs in gebruik als showroom en verkoopkantoor van Volvo De Beemd. Het met energiebesparende voorzieningen uitgeruste bedrijfspand is gelegen naast een vestiging van McDonalds en in de directe omgeving zijn verder de vestigingen van Decathlon, Hornbach, Caravan Dome (koepelgebouw) en een Shell Tankstation gelegen.

Bereikbaarheid Eindhovenseweg Zuid 57 te Best:
Deze bedrijfsruimte met showroom, wasplaats en kantoorruimte aan de Eindhovenseweg Zuid 57 is gelegen op Bedrijventerrein ‘t Zand te Best en hierdoor ligt zeer gunstig aan de A2/N2, de hoofdinvalsweg naar Eindhoven en de Boschdijk, waardoor de bereikbaarheid naar de Eindhovenseweg Zuid 57 te Best zeer goed te noemen is. De op- en afrit van de A2/N2 en de snelweg A58 bevinden zich op slechts enkele autominuten. Op korte loopafstand bevindt zich een bushalte naar Station Best en het centrum van Eindhoven.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur / verkoop:
Ca 4.025 m² totaal - verdeeld over 4 bouwlagen - onderverdeeld in:
Ca 118 m² entreeruimte - begane grond
Ca 103 m² wasplaats / service - begane grond
Ca 1.330 m² showroom - 1e verdieping
Ca 855 m² showroom - 2e verdieping
Ca 365 m² kantoor - 2e verdieping
Ca 1.254 m² showroom - 3e verdieping

Parkeergelegenheid Eindhovenseweg Zuid 57 te Best:
60 parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen op eigen parkeerterrein rondom het bedrijfsgebouw aan de Eindhovenseweg Zuid 57 te Best, indien gewenst uit te breiden met 120 parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte met showroom en kantoor:
• deel vloerbedekking en deel houten vloer
• kamerindeling middels (beweegbare) binnenwanden
• boardroom met ingebouwde monitoren (16 personen)
• “sociëteit” grote keuken met dubbelfornuis etc.
• pantry's
• centraal podium, dat door middel van lichtdichte gordijnen en tentdak afsluitbaar is en snel ombouwbaar is naar filmzaal
• schitterende, ruime trap
• personenliftinstallatie
• autolift
• alarminstallatie / beveiligingsinstallatie
• brandmeldinstallatie
• brandblusvoorzieningen
• systeemplafonds in de keuken
• lichtschakelaars in kantoren en kleine ruimten door middel van bewegingsdetectie (energiebesparend)
• ultra zuinige verlichting (Philips). Op vele plaatsen, waar niet continu verlichting vereist is, wordt gewerkt met bewegingssensoren, die de verlichting bedienen. Denk hierbij aan toiletten, trappenhuizen, opbergruimtes, enz
• verlichting middels in en opbouwarmaturen
• HR++ beglazing
• computerbekabeling met voorzieningen
• kabelgoten
• gescheiden dames- en heren toiletgroep met voorportaal voorzien van fonteintje
• patio
• regenwaterberging op het dak
• warmte terugwin-installatie met luchtverversingsfactor
• warmte-/koudebron met luchtbehandelingsinstallatie *

* De warmte-/koudebron is een 80 meter diepe put op het buitenterrein van de Eindhovenseweg Zuid 57, die gebruikt wordt als klimaatinstallatie in combinatie met de warmtepomp voor het koelen en verwarmen van het bedrijfsgebouw. (Deze bron heeft overcapaciteit, die kan worden benut bij uitbreiding). In de zomer wordt de afgevoerde warmte opgeslagen in de bodem voor gebruik in de winter. In de winter wordt warmte uit het grondwater gehaald, dat hierdoor afkoelt. Deze koude wordt apart opgeslagen, zodat die in de zomer gebruikt kan worden voor de koeling in het bedrijfsgebouw.

"Technisch gezien is hiervoor een put geboord van 80 meter diep met een diameter van 0,5 m. Deze put is geboord door 2 in hoogte gescheiden waterlagen. In de zomer wordt het koude water uit de onderste laag opgepompt en als warmwater weer terug gepompt in de bovenste laag. In de winter gaat het precies andersom. Dan wordt het warme water uit de bovenste laag opgepompt. De koude van de winter wordt erin gestopt. Als koud water wordt het weer teruggepompt in de onderste laag. Door met dit systeem te werken wordt een energiebesparing van ca. 75% bereikt in het bedrijfsgebouw Eindhovenseweg Zuid 57 te Best.

Warmte terugwinningunits zijn toegepast op het dak. De verse lucht, die binnengeblazen wordt, in de winter eerst opgewarmd door de lucht die uitgeblazen wordt. (in de zomer wordt de warme buitenlucht gekoeld door de afgeblazen binnenlucht). Hiermee wordt een energiebesparing van minimaal 75% behaald.

Er wordt continu gemeten hoeveel luchtverversing er nodig is. Hierdoor wordt voorkomen dat er lucht ververst wordt (en daarmee energieverlies) als dit helemaal niet nodig is."

Overige informatie:
• Het bedrijfspand is nog met één bouwlaag uit te breiden. Dakconstructie, liftinstallatie(s), cv-capaciteit etc zijn hierop voorbereid.
• Koop van dit bedrijfspand met showroom en kantoor aan de Eindhovenweg Zuid 57 te Best is bespreekbaar.

Aanvaarding:
Per direct

Kadastrale gegevens Eindhovenseweg Zuid 57 te Best:
Gemeente: Best
Sectie: B
Perceelnummer: 2687
Oppervlakte: 2.625 m²

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van dit bedrijfsgebouw aan de Eindhovensweg Zuid 57 te Best op Bedrijventerrein ’t Zand, Breeven en Heide zijn gemend en op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl

Bouwjaar:
2005

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs bedrijfsruimte met showroom en kantoor:
€ 425.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurtermijn:
Tien jaren, in overleg.

Verlengingstermijn:
Vijf jaren.

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering:
Dit bedrijfsgebouw zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Meer informatie Eindhovenseweg Zuid 57 Best:
Wenst u meer informatie over deze beschikbare bedrijfsruimte met showroom en kantoor welke te huur / te koop is in dit spectaculair bedrijfsgebouw aan de Eindhovenseweg Zuid 57 te Best, neem dan vrijblijvend contact op met één van de bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Peter Bossers is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur / verkoop van de bedrijfsruimte met showroom en kantoor in dit bedrijfspand aan de Eindhovenseweg Zuid 57 te Best.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 425.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
4.025 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.660 m²
Kantoor oppervlak
365 m²
Perceel
2.652 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, perifere detailhandelsvestigingen en grootschalige detailhandelsvestigingen

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
60 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eindhovenseweg-Zuid 57

€ 425.000 /jr