Romeinenstraat 22 5835 DX Beugen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur 2 gebruiksklare bedrijfsunits op een zichtlocatie in bedrijvencentrum Sterckwijck in Beugen/Boxmeer.

Het bedrijventerrein heeft een prima ontsluiting via de nabij gelegen A-73 en A-77. Het centrum van Boxmeer ligt op 5 minuten en de gemeenten Cuijk, Nijmegen en Venray zijn bereikbaar in 10 tot 20 minuten. In Boxmeer is een NS-station.

Op de mooiste locatie op bedrijventerrein Sterckwijck staat Bedrijvencentrum Sterckwijck, een nog bijna nieuw bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit meerdere units. Per 1 april 2021 zijn in dit complex 2 mooie instapklare bedrijfsunits te huur. Unit 5 is groot circa 104 m2 verdeeld over 2 bouwlagen van circa 64 m2 en 44 m2. De begane grond kan worden gebruikt als bedrijfsruimte. Op de verdieping, met toilet en pantry, kunt u kantoor houden. De naastgelegen unit 6 bestaat uit circa 64 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en er is de mogelijkheid een entresol-vloer te plaatsen van circa 44 m2. De units zijn in voorkomend geval ook schakelbaar, zodat er één unit van in totaal circa 128 m2 op de begane grond ontstaat. Tevens zijn de units zonder een entresolvloer te huren.

Deze 2 units zijn helemaal gebruiksklaar, dat wil zeggen inclusief verlichting en wateraansluiting, toiletruimte in de kantoor-bedrijfsunit, overheaddeur (4m1 breed en 4m1 hoog) met loopdeur (overheaddeur elektrisch bedienbaar) , systeemplafond op de bovenste verdieping, etc. Alle units hebben eigen parkeerplaatsen ter beschikking.

De huurprijs van unit 5 is € 550,00 per maand te vermeerderen met BTW en de huurprijs van unit 6 is € 400,00 per maand te vermeerderen met BTW . Overige voorwaarden en condities huur nader overeen te komen.

Verhuur vindt op basis van een ROZ-model huurcontract, het laatste model bedrijfsruimte met algemene en bijzondere bepalingen.
Huurder dient minimaal een waarborgsom van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW als zekerheid te stellen.

Heeft u interesse in deze unit(s) of wilt u vrijblijvend meer informatie, neemt u dan rechtstreeks contact met mij op; 06-53441553

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m² (in units vanaf 64 m²)
Bedrijfshal oppervlak
108 m²
Kantoor oppervlak
20 m²
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Romeinenstraat 22

Huurprijs op aanvraag