Wentelploeg 13 8256 SN Biddinghuizen

€ 3.000 /jr € 32.500 v.o.n.

Omschrijving

CombiPark Biddinghuizen II – Fase 1

Bent u op zoek naar een altijd toegankelijke en zeer veilige opslaglocatie voor uw goederen, gereedschap of voertuig? Of bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte voor uw bedrijf of hobby? Ontdek dan de mogelijkheden die CombiPark Biddinghuizen II u te bieden heeft. Op CombiPark Biddinghuizen II worden 34 garageboxen, van ons type El Grande, gerealiseerd van 31,5m2 (buitenmaat). Alle units kunnen naargelang de behoefte geschakeld worden. Er is dus altijd een ruimte die aan uw behoefte voldoet.

Kenmerken

Belangrijke kenmerken van CombiPark Biddinghuizen II:

Status: Verkoop
Model: Garagebox type El Grande (Bruto afmetingen: lengte: 9m, breedte: 3,25m, hoogte: 3,5m)
Koopprijs: €32.500,- Excl. BTW en v.o.n. geleverd
Huurprijs: €250,- Excl. BTW
Prognose oplevering: Begin 4e kwartaal 2022
Omvang project: 34 garageboxen op de begane grond
Fasering: Fase 1: 34 garageboxen, fase 2: 17 units in een bedrijfsverzamelgebouw
Bezoekadres: Wentelploeg te Biddinghuizen (Flevoland)
CombiPark Biddinghuizen II wordt gerealiseerd op het ruim opgezette bedrijventerrein “Oldebroekerweg/Noorderbaan” nabij provinciale wegen De Baan en de Olderbroekerweg. De locatie is goed bereikbaar via de N709, en N710 en ligt dichtbij de N305, N306 en de N708.

CombiPark Biddinghuizen II is er voor ZZP’ers, kleine ondernemers, fanatieke hobbyisten en particulieren. De garage boxen zijn te gebruiken als opslagruimte of bedrijfsruimte en zijn voorzien van stroom en verlichting. CombiPark Biddinghuizen II voorziet in de groeiende behoefte van huisvesting van onder andere kleine ondernemers zoals: Klussers, installateurs, stukadoors en webshops.

Waarom CombiPark Biddinghuizen
De prefab garageboxen bestemd voor CombiPark Biddinghuizen II worden gerealiseerd door Rekers Betonwerk GmbH & Co.KG.. Rekers Betonwerk is toonaangevend wat betreft de realisatie van betonnen prefab elementen en heeft reeds 100 jaar ervaring. Met vier fabrieken en bijna 800 medewerkers is het familiebedrijf Rekers Betonwerk de marktleider van prefab betonnen garageboxen in de Benelux en Duitsland.

Toegankelijke opslag- en werkruimte
24/7 toegang tot het garagepark met een persoonlijke tag. Alle garageboxen zijn voorzien van stroom en verlichting

Zeer goed beveiligd park en boxen
Het garagepark is afgesloten met een hoog hekwerk rondom. Daarnaast is er 24/7 camerabeveiliging, camerabeelden worden lokaal opgeslagen op een NAS

Ruime extra faciliteiten op het garagepark
Het garagepark beschikt over nette sanitaire voorzieningen die te gebruiken zijn voor alle boxeigenaren. Parkbeheer wordt uitbesteed door de VvE

Goede bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar via de N709, en N710 en ligt dichtbij de N305, N306 en de N708
Praktisch voor eigen gebruik en een slimme investering

Alle garageboxen worden vrij op naam geleverd inclusief 10 jaar garantie en uitzicht op positie waardeontwikkeling

Garageboxen als belegging

Overweegt u te investeren in vastgoed, neem dan contact op met onze adviseurs om de investeringsmogelijkheden te besproken. Bij een verhuurprijs €250,- Excl. BTW per maand is het aanvangsrendement van maar liefst 9,23% (aanschafprijs per stuk €32.500,- Excl. BTW en v.o.n. geleverd, huuropbrengsten per stuk €250,- per maand).

Bouwimpressie: De bouw van CombiPark Biddinghuizen I is van start gegaan!

BENK Projectontwikkeling BV is begonnen (25-5-2021) met de realisatie van CombiPark Biddinghuizen I. De verwachting is dat de El Grande’s voor fase 1 inclusief de technsiche- en sanitaire unit worden geplaatst in week 46 en dat deze kort daarna opgeleverd kunnen worden.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Wentelploeg 13 in Biddinghuizen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 32.500 vrij op naam
Huurprijs
€ 3.000 per jaar
Servicekosten
€ 120 per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
30 m²
Bedrijfshal oppervlak
30 m²
Vrije hoogte
3,5 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wentelploeg 13

€ 3.000 /jr € 32.500 v.o.n.