Fabrieksweg 3 K 5531 PP Bladel

€ 239.000 k.k.

Omschrijving

Deze moderne en royaal opgezette fabriekshal ligt in een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein ‘De Sleutel’. Het gebouw omvat 277 m² vloeroppervlakte, verdeeld over een benedenverdieping (145 m²) en een bovenverdieping (131 m²). Hier zijn bedrijfsactiviteiten tot categorie 3.2 toegestaan.

Opm.: voor de geïnteresseerde koper c.q. een belegger is er de mogelijkheid om te kopen, waarbij de verkopers het eerste jaar het object (gedeeltelijk) terug huren.

Begane grond
Via een loopdeur kom je in de entree van dit gebouw. In deze entree bevindt zich de meterkast met 10 groepen en krachtstroom. Vanuit de entree heb je toegang tot het kantoor en de bovenverdieping en het atelier/werkplaats op de begane grond.
De benedenverdieping heeft een betonvloer. In het kantoor en de achterliggende kantoortuin is vloerbedekking en een systeemplafond aanwezig. In de kantoortuin (hier is natuurlijk ook werkplaats, atelier e.d. van te maken) is eveneens een pantry met keukenblok beschikbaar en een separaat volledig betegeld toilet met fonteintje. Het kantoor en de kantoortuin worden door een, grotendeels, glazen wand gescheiden. De kantoortuin heeft veel daglicht door de raampartij aan de voorzijde.
Het atelier/werkplaats is naar eigen inzicht in te delen. De werkplaatsen tegen de wand zijn ter overname en er is tegen de buitenwand voldoende bergruimte beschikbaar. Achterin deze ruimte is een bergruimte aanwezig welke momenteel gebruikt wordt voor opslag van kleine materialen en de server.
Iedere ruimte beneden is met een aparte thermostaat te verwarmen en hebben royale plafondradiatoren die iedere ruimte afzonderlijk op de gewenste temperatuur kan brengen.

1e verdieping
Aan de linkerkant van het gebouw is een overheaddeur beschikbaar. Daarachter is de trapopgang naar de 1e verdieping d.m.v. een stalen trap. Het trappengat is netjes afgewerkt met hekwerk, waarbij het voorste gedeelte eenvoudig te verwijderen is, zodat goederen met een heftruck op de betonnen verdiepingsvloer gezet kunnen worden.
Zoals gezegd bestaat deze verdieping uit een betonnen verdiepingsvloer, een dak van damwandprofiel platen en stenen wanden. Op deze verdieping hangt de cv-ketel (ATAG A 32C van 2007). Deze verdieping bevat geen enkele tussenmuur c.q. spantpoten zodat die optimaal ingericht c.q. verdeeld kan worden door de nieuwe eigenaar. Aan de voorzijde zorgt een raampartij voor meer dan voldoende daglicht.

Buitengebeuren
Voor de deur zijn twee eigen parkeerplaatsen (eigen grond beschikbaar). In de directe omgeving is voldoende parkeerruimte.

Kenmerken:
- Royale modern gebouw op een rustige locatie.
- Bovenverdieping zonder beperkingen van tussenwanden of spantpoten.
- Laden en lossen met een heftruck naar 1e verdieping mogelijk.
- Er zijn 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar die zich op eigen grond bevinden.
- Het is mogelijk dit gebouw in meerdere delen op te splitsen, dus met meerdere partijen te gebruiken.
- Bedrijfsactiviteiten met categorie 3.2 mogelijk.
- Glasvezel is in de meterkast aanwezig (nog niet aangesloten).
- Alle binnen meubilair is ter overname.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 239.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
253 m² (in units vanaf 40 m²)
Bedrijfshal oppervlak
190 m²
Kantoor oppervlak
63 m²
Perceel
177 m² (in units vanaf 40 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bladel Bedrijventerrein De Sleutel, Bladel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fabrieksweg 3 K

€ 239.000 k.k.