Deltazijde 10 1261 ZM Blaricum

€ 550 /mnd

Omschrijving

TE HUUR: Een 4 tal in aanbouw zijnde bedrijfsunits aan de Deltazijde 10 in de Blaricummermeent komen per oktober 2021 beschikbaar voor verhuur. De units 13,14,15 en 16 liggen naast elkaar en maken onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw 19 welke nu in aanbouw is.

De 4 units krijgen een toilet op de begane grond, een praktische en representatieve pantry op de 1e verdieping en via een moderne airco-installatie worden de units gekoeld en verwarmd. De wanden worden glad gestucked en het plafond is onafgewerkt (industriële look) maar kan ook door huurder worden voorzien van een systeemplafond.. Indien je nog specifieke wensen hebt w.b.t. de afbouw kan dat nu nog worden meegenomen.

Word je werkplek thuis te klein, is er te veel afleiding, mis je de dynamiek van de werkomgeving, wil je een compacte en niet te grote opslagruimte en wil je meer uitstraling van je bedrijf? Dat is dit project zeker wat voor jou.

Want deze bedrijfsruimten onderscheiden zich van de andere bedrijfsruimten in de Blaricummeent op het gebied van :
- de efficiënte maatvoering: elke unit is 48 m2 groot verdeeld over 2 bouwlagen van elk 24 m2 (6m x 4 m)
- ruim parkeren: elke unit heeft 2 eigen parkeerplaatsen
- grootte: de kleinschaligheid van het project
- representatieve uitstraling: professionele uitstraling door het gebruik van sectionaal overheaddeur met loopdeur of van een glazen vouwdeur ( tegen meerprijs)
- moderne technologie: zonnepanelen op het dak wat een aanzienlijke besparing op het elektraverbruik oplevert
- aantrekkelijke huurprijs: je eigen representatieve bedrijfsruimte voor een aantrekkelijke huurprijs

Er zijn vele gebruiksmogelijkheden zoals :
- kantoorfunctie
- medische/ fysio/ behandel activiteiten
- opslag en fabricage
kijk ook op :

Met deze bedrijfsruimte vestig je in het nieuw aangelegde bedrijventerrein 'Businesspark 27' met een groot potentieel aan klanten binnen handbereik. Want de units zijn onderdeel van de prachtige nieuwbouwontwikkeling van de gemeente Blaricum met een villawijk van 800 nieuwe woningen gelegen in de zeer populaire (en gasloze) woonwijk de Blaricummermeent.

De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort. Het park aan de overkant, het bruisende restaurant 'Bruis' en het strand met vaste BBQ. plekken en de strandtent 'Blaricummer Beach' aan het Gooimeer. Het ligt allemaal op korte loopafstand. Voor, tijdens of na het werk is het dus goed toeven in de directe omgeving.

zie voor indeling units onze website : hagedoorn-makelaars.nl

Bestemming:
Bedrijfsruimte- en/of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan.

Let wel; als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan en de vestigingseisen van de gemeente Blaricum. .

Huurprijs:
De huurprijs is vanaf € 550,-- per maand exclusief BTW, water, elektra en servicekosten.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/elektra vast te leggen.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd. De servicekosten worden nog nader vastgesteld door de VVE; huurder is servicekosten verschuldigd ter grootte van bij benadering € 40,- tot € 50,- per maand exclusief BTW per unit, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein
– opstalverzekering
– aansprakelijkheidsverzekering
– gevelreiniging
– glasverzekering
– glasbewassing;
– administratiekosten

Huurtermijn:
De huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurtermijn . Bij de hier genoemde huurprijzen is uitgegaan van een 3 jarige huurcontract. Andere, kortere huurperioden, zijn in overleg mogelijk tegen een nader te bepalen meerprijs.
Opzegtermijn is 6 maanden voorafgaand aan het einde van de overeengekomen huurtermijn.

Aanvaarding:
De aanvaarding in overleg.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de huurprijs voor parkeerplaatsen, alsmede de servicekosten.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.
Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 550 per maand
Servicekosten
€ 40 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
48 m²
Bedrijfshal oppervlak
24 m²
Kantoor oppervlak
24 m²
Vrije hoogte
3,5 m
Vrije overspanning
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Deltazijde 10

€ 550 /mnd