Binnendelta 1 H en J 1261 WZ Blaricum

€ 2.950 /mnd

Omschrijving

MARKANTE HOEKLIGGING! UNIEK OBJECT! DESIGN! HIGH END KANTOORRUIMTE + BEDRIJFRUIMTE INCLUSIEF MEUBILAIR en DIVERSE HIGH-TEC TECHNIEKEN EN DOMOTICA SYSTEEM!

Duurzame bedrijfs-/kantoorruimte te huur met een totaal vloeroppervlak van circa 175 m². Ook bestaat de mogelijkheid om alleen de begane grond of de verdieping te huren doordat de verdieping een eigen opgang met entree heeft.

Enkele kenmerken: zeer hoog en compleet afwerkingsniveau, domotica, alarm- en camerasysteem, prima Vera air tec, Maretti inbouwspots, akoestische plafonds, Rimadesio schuifdeuren, op maat gemaakte kasten, luxe complete keuken v.v. marmer blad en alle denkbare apparatuur waaronder quooker, inbouwkoffieappartaat etc., energie-neutraal (oa warmtepomp en WTW installatie), gebruik van vliesgevels met zeer grote raamoppervlakten waardoor uitzonderlijk veel daglichttoetreding, bedrijfsruimte heeft een plafondhoogte van ca. 4,2 meter, elektrische roldeur, schuifpui en inloopdeur.

Het Hoofdkwartier is gevestigd op bedrijventerrein ‘Businesspark 27’ aan de Blaricummermeent. Dankzij de zeer goede ligging heeft u in de directe nabijheid uitvalswegen naar steden als Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Almere en Amersfoort.

INDELING:
Bedrijfshal begane grond (v.v.o. circa 100m² incl entresol):
Te bereiken via eigen entree en elektrische overheaddeur van ruim 8 meter breed.
De hal wordt compleet ingericht verhuurd, met oa de volgende voorzieningen: ramppalen, lier, brug, mistmachine bij inbraak, vloerverwarming voor warmen en koelen + aanvullend een airco, akoestische plafonds, led-verlichting, Maretti inbouwspots, vergadertafel met stoelen, zeer luxe keuken v.v. marmeren blad, quooker, vaatwasser, inbouwkoffiemachine, combi-oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Luxe toilet met no touch bediening en sproeier, vliering te bereiken middels vlizotrap.
Vanuit bedrijfsruimte is evt. ook de 1e verdieping te bereiken

Kantoorruimte 1e verdieping (v.v.o. circa 75m²):
Eigen opgang/entree, stalen bordestrap. Kenmerkend voor deze kantoorruimte zijn de imposante raampartijen waardoor veel daglichttoedtreding en een ruimtelijke en zeer prettige werkomgeving. In het oog springend zijn de lederen vloerafwerking v.v. vloerverwarming/koeling, de gashaard en de prachtige Rimadesio schuifdeuren waarachter 2 separate kantoorruimtes met op maat gemaakte kasten. Domotica systeem. De gehele verdieping wordt eveneens compleet ingericht verhuurd, inclusief de navolgende voorziening: meubilair, inbouwkasten, verlichting, schuifdeuren, gashaard, luxe keuken v.v. marmer blad, inbouwkoffiemachine, wijnkoeler, vaatwasser, koelkast, quooker. Toilet met no touch en sproeier, gestucte wanden.

LOKATIE
De bedrijfs- en kantoorruimten van Het Hoofdkwartier zijn uitermate geschikt voor ondernemers die hoge eisen stellen aan representatieve huisvesting voor hun onderneming. De 3 kwadrant gebouwen zijn in een campusachtige setting gepositioneerd op de kop van de zone “bedrijfsverzamelgebouwen”, grenzend aan de woonwijk en vormen een mooie overgang tussen de woonwijk en het bedrijventerrein als zodanig.

Uniek aan de opzet is de mix van zelfstandige kantoren en bedrijfsruimtes met een eigen hoogwaardige entree per ruimte waarbij de verdieping volledig van de begane grond is gescheiden. Door de flexibele opzet zijn de ruimten beneden en boven eenvoudig te combineren.

Businesspark 27 kenmerkt zich door organische vormen in de verkaveling en een groene uitstraling. Daarnaast is de uitvalsweg naar de rijkswegen A27, A6 en A1 op minimale afstand gelegen en is waterrecreatie in het verlengde van het bedrijventerrein een toekomstig feit.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige staat compleet gestoffeerd* en gemeubileerd* opgeleverd, daaronder vallen de navolgende voorzieningen:
- krachtstroom tot in de meterkast;
- luxe pantry v.v. diverse inbouwapparatuur op zowel begane grond als verdieping*;
- toiletruimte met no touch en sproeier op zowel begane grond als verdieping;
- kabelgoten inclusief elektra- en netwerkbekabeling*;
- domotica systeem*;
- begane grond: gestuct plafond met akoestische panelen en Maretti inbouwspots*;
- verdieping: gestuct plafond met Maretti inbouwspots*;
- koelen en verwarmen middels warmtepomp;
- gestukadoorde wanden;
- vloerafwerking begane grond: beton v.v. coating. Verdieping lederen vloer*;
- elektrische bedienbare overheaddeur;
- eigen entree voor de kantoorverdieping;
- 4 laadpalen*;
- voorbereiding zonnepanelen;
- zonwering*;
- warmtepomp;
- alarm-/camera-installatie*.

* genoemde zaken en voorzieningen worden om niet in de huidige technische fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel, vervanging van deze zaken komen voor rekening van huurder.

PARKEERGELEGENHEID
Totaal 4 parkeerplaatsen v.v. 4 laadpalen.

BESTEMMING, GEBRUIK
Kantoor-/bedrijfsbestemming.

AANVANGSHUURPRIJS
De huurprijs in afgewerkte en volledig gemeubileerde staat: € 2.950,- per maand exclusief BTW en servicekosten;

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag verschuldigd ter grootte van € 125,- per maand exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
-kosten VVE, waaronder glasverzekering, glasbewassing, administratiekosten, onderhoud buitenterrein en groenvoorziening.

Huurder dient zelf de contracten met betrekking tot water/gas/elektra vast te leggen.

HUURTERMIJN
Het huurtermijn is in overleg vast te stellen, verhuurder streeft naar een langjarig huurtermijn.

AANVAARDING
Mei 2022.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie of waarborgsom te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurbetalingsverplichting met de verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ januari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

ONDER-/OVERMAAT METRAGE
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van bijvoorbeeld 6 tot 12 maanden, welke opzegtermijn partijen in nader overleg zullen overeenkomen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen bij het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.950 per maand
Servicekosten
€ 125 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m² (in units vanaf 100 m²)
Bedrijfshal oppervlak
100 m²
Kantoor oppervlak
75 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Binnendelta 1 H en J

€ 2.950 /mnd