Lemsteraak 14 2411 NC Bodegraven

€ 120.000 k.k.

Omschrijving

Te Koop, Handzame bedrijfsruimte over 2 lagen

Bodegraven, Lemsteraak 14

Uw eigen bedrijfsruimte tegen het centrum van Bodegraven

In het bedrijfsverzamelgebouw "Rijnhoek Veste" te Bodegraven nabij de afslag van de verbindingsweg N11. Rijnhoek Veste is een beveiligd terrein op Bedrijvenpark Rijnhoek in Bodegraven met multifunctionele bedrijfs- en garageboxen van verschillende grootte.

U als ondernemer, zzp’er, webshopeigenaar, handelaar, particulier of doe-het-zelver kunt een (bedrijfs)box bij Rijnhoek Veste kopen voor uw voorraden, gereedschap, klassieke auto(’s), hobby, etc.. Het is een locatie met uitstraling:

Rijnhoek Veste bevindt zich midden in het Groene Hart. De Veste is zorgvuldig in het landschap ingepast en is strategisch gelegen nabij de N11. In de directe nabijheid van Rijnhoek Veste is Rijnhoek Plaza gevestigd, met de Formido Bouwmarkt, Welkoop, Spaas Interieur, Bloemenvaria en Food Plaza.

De nu te koop gekomen ruimte is uitermate geschikt voor de startende ondernemer, kleine zelfstandige en voor particulieren. Deze ruimte is ideaal als u op zoek bent naar bijvoorbeeld: - een veilige plek waarin goederen en machines veilig staan opgeborgen op een beveiligd terrein - een handige werkplaats en opslag voor gereedschap en materiaal - een zelfstandige ruimte buitenshuis voor voorraden van uw webshop - een opslagplek die 24/7 bereikbaar is - een (rustige) plek om te klussen aan boot, motor, klassieke auto etc.

De bedrijfsruimte in de Rijnhoek Veste is alleen toegankelijk met een persoonlijke key-tag en (al dan niet optioneel) voorzien van een alarminstallatie, camerabeveiliging, een uitgekiend lichtplan en een hoge omheining. Bovendien zijn de boxen brandveilig, conform de eisen van de Brandweer.

U beschikt over een unieke persoonlijke key-tag waarmee u de toegangspoort van het terrein kunt openen. De deur van uw bedrijfsruimte opent u handmatig met een sleutel of optioneel met een afstandsbediening. Op het terrein is camerabeveiliging aanwezig.

De locatie is voorzien van diverse strategisch geplaatste beveiligingscamera’s. Deze camera’s nemen de beelden op en kunnen achteraf geraadpleegd worden. Optioneel kunt u de beelden op uw smartphone bekijken. Rijnhoek Veste is voorzien van een slim doordacht lichtplan. Het terrein is goed verlicht, zodat er geen donkere plekken zijn. Bijna alles wat op het terrein gebeurt, is daardoor zichtbaar voor de camera’s. Ongezien het terrein betreden is niet mogelijk.

Het terrein van Rijnhoek Veste waar de bedrijfsruimten staan, is grotendeels omgeven door een 5 meter hoge muur. Ook is het terrein afgesloten door middel van een overheaddeur, waar- door het risico op inbraak of vandalisme nihil is. Brandveilig: elke individuele box heeft een bijzonder hoge brandwerendheid van 60 minuten. De bedrijfs- en garageboxen van Rijnhoek Veste voldoen hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid. Zo blijkt uit TNO-tests.

Handig is het feit dat u binnen de Vereniging van Eigenaars nog van een toiletruimte gebruik kan maken.

De bedrijfsruimte heeft een vloer oppervlakte van bruto 49 m2 op de begane grond terwijl de 1e verdieping nog eens 49 m2 groot is.
Andere bijzonderheden;
• Afmeting gebouw: buitenwerkse maten van het pand: 6.50m diep x 7.57m breed x 7.00m hoog. (opp. BVO 49.2m2) met verdiepingsvloer opp. BVO 49.2m2.Krachtstroom is aanwezig
• Gebouw: staalconstructie gestraald met stalen dakplaten. - Buitenwanden zijn gedeeltelijk metselwerk en van aluminium sandwichpanelen (RC 3.5) met houten ramen en deuren met dubbel glas. - Dakbedekking : op de stalen dakbeplating worden isolatieplaten.
• Maximale doorrijhoogte 3.95 meter van de hoofdpoort
• Verlichting middels ledverlichting
• Spindelbrug ter overname
• Bijdrage aan de VvE op jaarbasis € 1.420 waarvoor het toekomstig onderhoud, service (camera´s e.d.) administratiekosten e.d. uit wordt gefinancierd.

Vraagprijs € 120.000 k.k. en exclusief BTW (bent u BTW plichtig dan kan u deze omzetbelasting terug vragen).

Gezien de lage rente zal de maandlast bij een hypothecaire verzekering super interessant zijn.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 120.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
98 m² (in units vanaf 49 m²)
Bedrijfshal oppervlak
98 m²
Vrije hoogte
7 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lemsteraak 14

€ 120.000 k.k.