Tjalk 17 F 2411 NZ Bodegraven

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

“Bedrijfsruimte met kantoorfaciliteit op de verdieping, centraal gelegen in het Groene Hart!”

Midden in het Groene Hart bevindt zich het bedrijvenpark Rijnhoek, een nieuw en modern bedrijvenpark, dat zorgvuldig in het landschap is ingepast. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals kalkzandsteen en prefab beton, in combinatie met gemetselde buitenmuren, maakt het bedrijfscomplex tot een uitstekend prijs-/prestatieniveau met een hoog duurzaamheidsniveau.

De begane grond heeft een draagvermogen van 1000 kg/m² en de eerste verdieping van 500 kg/m². De hal heeft een elektrisch bedienbare overheaddeur en een aparte loopdeur. Verder is de hal is voorzien van betonnen vloeren en een betonnen dak. Er is een afvoer voor riolering, en aansluitingen voor electra, gas en watertoevoer.

Er is een beheersvereniging van eigenaren worden opgericht voor gezamenlijke belangen (V.v.E.).

Bereikbaarheid:
De onderhavige ruimte is prima bereikbaar, het is gelegen aan de rijksweg N11, vlakbij de snelweg A12. Hierdoor zijn grote plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht snel te bereiken.

Parkeren:
Deze locatie kenmerkt zich door goede parkeerfaciliteiten in de directe omgeving. Er is gerekend met een parkeernorm van 3 plaatsen per unit.

Vloeroppervlak:
Totaal oppervlak is ca. 156 m²; zowel de begane grond als de verdieping meten ca. 78 m².

Huurprijs:
€ 1.000,- per maand exclusief B.T.W.

Bijdrage in VvE-kosten bedraagt € 100,- per maand.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren, in beginsel, doch andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maand prijs-indexcijfer volgend de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens
(2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.
Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.
Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Voor meer informatie kunt u terecht op ons kantoor te Bodegraven. 0172-460800.

Alle maten zijn plusminus. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
156 m² (in units vanaf 78 m²)
Bedrijfshal oppervlak
156 m²
Vrije hoogte
4 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tjalk 17 F

€ 1.000 /mnd