Turfmaadsweg 15 L 9531 TP Borger

€ 67.500 k.k.

Omschrijving

Borger - Turfmaadsweg 15 L
Vraagprijs: € 67.500,- k.k.

Wordt u de nieuwe eigenaar van deze hagelnieuwe (bouwjaar 2021) bedrijfsunit op het bedrijventerrein "Aan de Strengen" te Borger?

De unit is zeer geschikt als opslagruimte voor uw bedrijf of hobby. Ook leent de ruimte zich goed voor het stallen van een camper of aanhangwagen.

Zelf geen ruimte nodig maar op zoek naar een belegging? overweeg dan zeker de aankoop van deze goed te verhuren unit.

De bedrijfsunit is onderdeel van het verzamelgebouw "Aan de Strengen Fase III" welke een vergunning heeft voor het uitvoeren van beroepen welke vallen onder de lichte industriefunctie. Het complex bestaat in totaal uit 16 units. Het omliggende terrein is verhard en is bestemd voor gezamenlijk gebruik.

De unit is 5m x 10m (50m²) en beschikt over een handbediende overheaddeur, loopdeur en rioolafvoer.

Het bedrijventerrein is gelegen nabij de af- en oprit van de N34, N374 en N857, hierdoor is er een uitstekende bereikbaarheid vanuit alle windrichtingen.

Notaris: op verzoek van de verkoper zal de overdracht plaatsvinden bij Veldkamp en Prins notarissen te Borger.

Omgevingsinformatie:
Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.
Winkelvoorzieningen:
Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.
Sportieve ontspanning:
Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.
Cultuur en uitgaan:
Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.
Assen, Groningen en Emmen:
Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 67.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Bedrijfshal oppervlak
50 m²
Perceel
51 m² (in units vanaf 50 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Turfmaadsweg 15 L

€ 67.500 k.k.