Roemer 16 A 2771 WS Boskoop

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

Op zichtlocatie te huur: Tuincentrum met verkoopterrein, Roemer 16A Boskoop

Het tuincentrum is gelegen aan de Roemer 16A te Boskoop en ligt net buiten de bebouwde kom op de grens tussen Boskoop en Hazerswoude-Dorp. De Roemer is middels aansluiting van de Dijkgraafweg, zijnde ‘verlengde Roemer’, een belangrijke ontsluiting geworden voor het oostelijk sierteeltgebied van Hazerswoude naar de provinciale weg N-455 Hoogeveenseweg. De N-455 heeft goede verbindingen naar omliggende gemeenten als Waddinxveen, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn.

Het tuincentrum is over de volle lengte, circa 240 meter, parallel gelegen langs de Roemer. De entree van het tuincentrum ligt direct tegenover de 2e toegangsweg van het ITC en PCT-terrein. Op dit bedrijventerrein zijn sierteelt-/handels-, transportbedrijven en algemene bedrijven aanwezig.

Het perceel, netto groot circa 5.000m², is ingericht als tuincentrum met een winkel en verkoopterrein. De entree van het perceel ligt halverwege het perceel, tegenover de inrit naar het ITC-bedrijventerrein. Hier bevindt zich het winkel-/bedrijfspand met verhard buitenterrein van bkk klinkers en betonplaten. De inrit is afsluitbaar met gegalvaniseerd hekwerk, openslaande poorten. Het perceel wordt begrensd door sloten.

Winkel-/bedrijfspand
Het pand, groot circa 174m², is ingericht met een winkel / kantine en opslagruimte. De opslagruimte is voorzien van 2 handmatige overheaddeuren in de zijgevel. Het voorplein heeft een grootte van circa 570m² en is in gebruik ten behoeve van parkeren en verkoop materialen.

Verkoopterrein
Ten zuiden en ten noorden van het bedrijfspand liggen percelen ingericht als verkoopterrein van planten, totaal groot circa 4.225m².
Het zuidelijk gelegen deel heeft een oppervlakte van circa 1.975m². Het verkoopterrein is ingericht met een betonplaten middenpad van circa 2 meter breed met verkoopvakken aan beiden kanten van het pad. De verkoopvakken zijn uitgevoerd met betontegels, deels voorzien van boomschors / deels met vollegrond. Aan de oostkant van het perceel staan twee schaduwhallen, uitgevoerd met een solide houten constructie en houten vastzetrekken. Aan de westkant staat een smalle schaduwhal / verkoopopstelling. Aan het einde van het perceel staat een blokhut. Het verkoopterrein is voorzien van beregening, elektrapunten, verlichtingspalen en een windkering aan de westkant.

Ten noorden van het bedrijfspand ligt een vollegrondsperceel met een netto groot van circa 2.250m². Dit perceel is ingericht met een betonplaten middenpad en looptegels tussen de verkoopvakken. Dit perceel is in gebruik voor de verkoop van vaste planten die in de grond staan. Langs het betonplaten pad ligt ondergrondse regenleiding met diverse aansluitpunten voor de beregening. Hier staat ook de beregeningspomp en ligt de drainage pompput.

Bedrijfsopstallen en voorzieningen
Bedrijfspand
• oppervlakte van ca. 174m², afmeting ca. 11,20 x 9m¹ en ca. 9,90 x 7,85m¹, bouwjaar 1991
• betonvloer, in spouw opgetrokken gemetselde gevels, plat dak gedekt met damwandprolfielplaten, houten kozijnen in dubbel glas.
• Indeling: winkelruimte, ca. 56m², voorzien van systeemplafond met verlichting, camera en alarminstallatie; kantine/kantoor v.v. pantry, systeemplafond, bereikbaar vanuit winkel en opslagruimte. Sanitaire ruimte: voorportaal met fonteintje, toilet. Opslagruimte, groot ca. 98m², v.v. loopdeur en 2 handmatige overheaddeuren (3m¹ breed en 2,9m¹ hoog) in zijgevel.
• Winkel, kantine/kantoor en toilet zijn voorzien van vloerverwarming.

Schaduwhallen/verkoopopstelling
• Schaduwhal I, groot ca. 230m², afm. ca. 22,70 x 10,10 m¹; uitgevoerd met solide houten constructie, gedekt met gaas, ingericht met verkoopvakken van boomschors, looptegels, beregening en elektrapunten.
• Schaduwhal II, groot ca. 135m², afm. ca. 13,50 x 10,10m¹, uitgevoerd met solide houten constructie, gedekt met gaas, ingericht met vollegrond en looptegels.
• Schaduwhal III, groot ca. 42m¹, afm. ca. 28 x 1,50m¹, houten constructie, met verkoopopstelling op stahoogte.
• Vastzetrekken, uitgevoerd in hardhout.

Blokhut
• groot ca. 9m², afm. circa 3,50 x 2,5m¹, houten constructie, houten gevels, zadeldak gedekt met bitumen, vloer in bkk klinkers.

Voorzieningen
• Beregening(met -pomp), drainage
• Elektra-, wateraansluiting
• Verlichting buitenterrein
• Toegangshekwerk

Bestemmingsplan
Het object is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan aangeduid als Detailhandel met aanduiding ‘tuincentrum’ .
Onder tuincentrum wordt verstaan (art 1.80 bestemmingsplan) een bedrijf, gericht op de teelt en de verhandeling van bomen, heesters, planten, bloemen en andere siergewassen en in samenhang daarmee op de verkoop van artikelen voor:
a. tuinbewerking;
b. de inrichting van tuinen verband houden, zoals tuingereedschap, tuinmeubilair en tuingrond;
c. het binnen en buitenleven waarbij in gespeeld wordt op woontrends in relatie tot de tuin.

Oplevering en aanvaarding
In overleg, vanaf medio juli 2021

Verhuur
Huurtermijn : 5 jaar
Huurprijs : € 3.000 excl. B.T.W. per maand
Huurbetaling : per maand vooruit
Bankgarantie : Ter grootte aan 3 maanden huur + BTW.
Huurprijsindexatie : De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100) van het CBS. Voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum.
Contract : Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Overige bepalingen
Verhuur is onder voorbehoud goedkeuring door verhuurder
Huurder dient contracten af te sluiten inzake de levering van nutsvoorzieningen
Alle onderhoud is voor rekening van huurder

Inlichtingen
Voor informatie over deze objecten kunt u contact opnemen met: René van der Sijs of Cindy van der Burg, telefoon 0172 – 53 48 79.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
190 m²
Bedrijfshal oppervlak
175 m²
Terrein oppervlak
4.825 m²
Kantoor oppervlak
15 m²
Perceel
5.972 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Roemer 16 A

€ 3.000 /mnd