Reijerskoop 243 a - 245 2771 BK Boskoop

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

ALGEMEEN
Te huur aangeboden een representatieve opslagloods ter grootte van 350 m² met aangrenzend een verhard buitenterrein ter grootte van 350 m² gesitueerd aan de Reijerskoop te Boskoop. Centraal gelegen in het Groene Hart op 10 minuten loopafstand van het centrum van Boskoop en 2 minuten rijden tot aan de N207. Dit maakt het een ideale locatie voor opslag.

OPPERVLAKTE
Loods: 350m²
Verhard buitenterrein: 350 m²

VOORZIENINGEN
*Overheaddeur (elektrisch)
*Krachtstroom
*Heater
*Airco
*WC unit

BESTEMMINGSPLAN
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bestemmingsplan Boskoop-Dorp” van kracht. Het onderhavige terrein is aangewezen als ‘Bedrijventerrein’ met enkelbestemming "Bedrijf".

Daarmee is het terrein geschikt voor bedrijven in de categorieën 1 tot en met 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; (raadpleeg voor meer informatie het bestemmingsplan op ruimtelijkeplannen.nl) en de relevante delen in de bijlage. De goedkeuring voor het gebruik blijft bij de eigenaar.

HUURPRIJS
€ 2.250,- per maand ex. BTW

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar + 5 (vijf) jaar

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). De huurovereenkomst zal worden aangevuld met bijzondere bepalingen afkomstig van verhuurder.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Boskoop
Sectie: B
Nummer: 6324
Grootte: 1.235 m²

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten

Oppervlakte
350 m²
Bedrijfshal oppervlak
350 m²
Terrein oppervlak
350 m²
Vrije hoogte
5 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
1.235 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Reijerskoop 243 a - 245

€ 2.250 /mnd