Minervum 7292 4817 ZM Breda

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

TE KOOP: Bedrijfsruimte met eigen terrein voorheen in gebruik als productiekeuken.

ALGEMEEN
Het betreft een vrijstaand gebouw, voorheen in gebruik voor het verzorgen van cateringmaaltijden. Het object is volledig in gebruik geweest bij TCM Breda B.V.
Het object bestaat uit een entree op de begane grond, bedrijfsruimten op de begane grond en kantoren op de verdieping. Aan de zijkant van het object bevindt zich een laadkuil met dockshelter. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een grote buitenruimte.

GEBRUIKSOPPERVLAK
Het oppervlak bedraagt ca. 2.698 m² (Bron: BAG)

Indicatie BVO-metrage
- Entree (begane grond): ca. 51 m²
- Koelcel (begane grond): ca. 193 m²
- Bedrijfsruimte (begane grond): ca. 1.237 m²
- Kantoren (verdieping): ca. 1.021 m²

LOCATIE
Het object is gelegen in de buurt ‘Hoogeind’ (Breda-Oost) op het gelijknamige hoogwaardige bedrijventerrein. Dit bedrijventerrein wordt veelal gekenmerkt door representatieve zelfstandige kantoor-/bedrijfsgebouwen. Daarnaast is veel aandacht voor openbaar groen en waterpartijen. Onder andere Amgen, Scholle, Kärcher, Lensvelt, RPS, Brabant Water, Van Mossel en Izico hebben zich hier reeds gevestigd. Tevens is op korte afstand Hotel Restaurant Campanile gevestigd met vergaderfaciliteiten.

BEREIKBAARHEID
Openbaar vervoer: Op circa 600m is de bushalte “Dorst, Rijksweg” gelegen, van waar u binnen acht minuten wandelen bij het object arriveert. Het dichtstbijzijnde treinstation is ‘Breda’ welke zich op ca. 10 autominuten en 4,7 km afstand bevindt.

Verkeer: Het object is centraal gelegen ten opzicht van de rijkswegen. Diverse autosnelwegen om in alle windrichtingen te reizen liggen op korte afstand. Met circa drie minuten reistijd bereikt u de A27, de A58 is op ca. 8 minuten reistijd gelegen en de A59 bereikt u met ca. 15 minuten.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, eveneens is in het openbaar gebied aanbod aan parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Op 22 maart 2012 is het bestemmingsplan ‘Hoogeind’ vastgesteld met de bestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor nadere informatie over de mogelijkheden wordt verwezen naar Ruimtelijkeplannen.nl, waar het gehele bestemmingsplan kan worden ingezien.

RICHTPRIJS
Het object heeft een richtprijs van EUR 1.450.000,= kosten koper.

OPENBAAR VERKOOPPROCES
Er is sprake van een (gestructureerd) openbaar verkoopproces, hetgeen inhoudt dat het object openbaar online en/of offline wordt aangeboden en het daarmee een ieder vrij staat op het aanbod te reageren.

KOOP-/BIEDINGSPROCES
Op basis van deze kenmerken wordt u uitgenodigd om een schriftelijke bieding uit te brengen op het object.
Het object is thans in gebruik. Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen behoort een bezichtiging tot de mogelijkheden. Het verdient echter sterke voorkeur eerst de vrijblijvende projectinformatie (te downloaden via deze website) door te nemen om zo een goed beeld te vormen of het object passend kan zijn voor uw wensen. Uiteraard beantwoorden wij graag uw aanvullende vragen.

NOTARISKEUZE
De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper, de juridische levering van het object wordt uitgevoerd
door E&L Notarissen te Etten-Leur.

LEVERINGSDATUM
Het heeft de voorkeur van verkoper om de leveringsakte op 15 januari 2021 te laten passeren, mede in
verband met het verkrijgen van noodzakelijke goedkeuringen op de transactie.

VOORBEHOUD
Deze informatie is verblijvend en uitsluitend bedoeld om een geïnteresseerd in de gelegenheid te stellen onderzoek te (laten) doen naar de juistheid en volledigheid daarvan. Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt aan meerdere gegadigden en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen.
Bovenvermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig. Klotz bedrijfshuisvesting aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
2.698 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.698 m²
Perceel
5.000 m²

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Minervum 7292

Prijs n.o.t.k.