Schapendreef 1 4824 AM Breda

€ 3.950 /mnd

Omschrijving

Aan de Schapendreef op het bedrijvenpark “Achter Emer” te Breda wordt een zeer representatieve, instapklare zelfstandige multifunctionele bedrijfsunit aangeboden met volop parkeer plaatsen. Het bedrijven terrein “Achter Emer” bestaat uit circa 11 hectare en laat zich kenmerken door een mix van representatieve bedrijven op het gebied van groothandels activiteiten, lichte industrie, op-, overslag alsmede logistieke doeleinden. Alle toegangswegen zijn voorzien van toegangs controle. De unit is prima te bereiken met grote vracht wagens en heeft een goede ontsluiting met de rijksweg A16 en e A59. De unit bevind zich op een afgesloten terrein met camera bewaking.

Oppervlakte
De bedrijfshal is 389 m2. Het kantoor op de begane grond 57 m2. Inkom en 2 toiletten 32 m2 en het kantoor op de eerste verdieping 89 m2. Het kantoor op de eerste verdieping is op het moment verhuurd. De hal en kantoor beneden zijn op korte termijn beschikbaar. Geheel inclusief kantoor boven vanaf 1 november 2024 beschikbaar. Huur tot 1 november €3.950,- p/mnd. Na 1 november €5.150,- p/mnd excl btw.

Ligging en bereikbaarheid
De unit is prima te bereiken met grote vracht wagens en heeft een goede ontsluiting met de rijksweg A16 en e A59.

Parkeren
Er zijn 5 gereserveerde parkeerplaatsen en 16 vrije parkeerplaatsen naast de unit. 3 parkeerplaatsen zijn tot 1 november verhuurd.

Bestemmingsplan
Activiteiten categorie 2 en 3 zijn toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
De hal is voorzien van led verlichting, glad gevlinderd beton vloer, Elektrische roldeur 400 x 450, cm, heater, krachtstroom en stop contacten

Huurcondities

Huurprijs: € 3.950,- per maand excl. btw excl. kantoor boven. Na 1 november €5.150,- p/mnd excl. btw voor het geheel.

Huurtermijn: 3 jaar

Servicekosten: € 100 per maand excl. BTW

Aanvaarding: in overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Schapendreef 1 in Breda aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.950 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
567 m²
Bedrijfshal oppervlak
389 m²
Kantoor oppervlak
178 m²
Vrije hoogte
6,5 m
Vrije overspanning
12 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schapendreef 1

€ 3.950 /mnd