Minervum 7346 4817 ZD Breda

€ 995.000 k.k.

Omschrijving

Modern en representatief bedrijfscomplex met buitenterrein en parkeerplaatsen op bedrijventerrein “Hoogeind” aan het Minervum Breda. Het object is oa voorzien van kantoren, werkplaatsen, opslag, loods, keuken/ontvangstzaal, buitenterrein en parkeerplaatsen. Het object is licht, ruim en uitstekend afgewerkt, goed geïsoleerd en duurzaam (oa 50 zonnepanelen). Het complex bevindt zich centraal tov A27, A58 en zowel bij de zuidelijke als de noordelijke rondweg van Breda. Bedrijven als Amgen en Abott bevinden zich in de directe omgeving evenals het evenementen terrein Breepark.

Algemeen

Het bedrijfsgebouw is in 2003 opgeleverd. Het complex is gebouwd door Ad ballon en is tot heden door dit bedrijf in gebruik. Ad Ballon is het oudste ballonbedrijf van Nederland. Sinds 1983 voert dit bedrijf ballonvaarten uit voor particulieren en bedrijven. Het complex is in totaal voorzien van 6 overheaddeuren en heeft een vrije hoogte van circa 7,5 meter.

Het complex bevindt op een goed bereikbare locatie op het meest gewilde bedrijvenpark van Breda "Hoogeind" met een directe aansluiting op de A27. Breda ligt strategisch zeer gunstig t.o.v. de A58 richting Tilburg en Eindhoven, de A27 richting Utrecht, de A59 richting Den Bosch en de A16 richting Rotterdam en Antwerpen.
Breda heeft een aantrekkelijk ondernemersklimaat. Op het bedrijventerrein een hotel, lunchmogelijkheden en een kinderdagverblijf.

Indeling

Indeling:
Hal entree, meterkast, royaal kantoor (circa 50 m²), werkplaats met kleine overheaddeur toilet en douche, sfeervol ingerichte passagiersruimte/kantine (circa 125 m²) met bar, koffiecorner, sanitaire units (dames – en heren) en aansluitend een volledig ingerichte keuken met oa een vaatwasser, afzuigkap, kookplaat, heteluchtoven en aansluitingen voor de was apparatuur. Aansluitend de loods (circa 440 m²) met 5 overheaddeuren, een heater en een lichtstraat.

Verdieping:

Riant kantoor (circa 100 m²) met aansluitend serverruimte en magazijn, multifunctionele ruimte (circa 160 m²), ruimte voor de crew met toilet en aansluitend opslagruimte.

Afsluitbaar buitenterrein met twee opslagplaatsen/bergingen.

Algemeen

• Het object is voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen met isolatieglas;
• Het object is voor zien van 50 zonnepanelen met een omvormer;
• Serverruimte:
• Het complex is voorzien van krachtstroom;
• Centrale verwarming en airco units;
• Heater in de loods;
• 16 Parkeerplaatsen;
• Twee volledig ingerichte toiletgroepen en nog een apart toilet;
• Moderne keuken met inbouwapparatuur;
• 16 parkeerplaatsen;
• Alarminstallatie en WIFI;
• Lichtstraat in de loods;
• 6 overheaddeuren.

Naam aanduiding op het gebouw is mogelijk waardoor er een geheel eigen en zichtbare locatie kan
worden gerealiseerd.

Op bedrijventerrein Hoogeind is een zogenaamde BIZ-regeling van toepassing. Door middel van deze regeling wordt t grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking centraal geregeld.

Bestemmingsplan
Het pand heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein’. Dit betekent in dit geval dat bedrijven in milieucategorieën 1 t/m 4 zich mogen vestigen, evenals kantoren.

Overige bepalingen
- de kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper
- voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van ROZ. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Deze informatieverstrekking is vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 995.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
1.335 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.335 m²
Vrije hoogte
7 m
Perceel
2.052 m² (in units vanaf 1.335 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
16 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Minervum 7346

€ 995.000 k.k.