Krouwelaarshaven 4825 Breda

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Als uw logistiek draait om een goede afwikkeling, uitstekende duurzaamheid, goede bereikbaarheid en fantastisch design om getalenteerde professionals naar uw bedrijf te trekken, ervaar dan The Bay, de nieuwste ontwikkeling van WDP in Breda!
The Bay beschikt over alle functies die ambitieuze bedrijven en stedelijke professionals eisen. Een state-of-the-art distributiecentrum op een locatie die zowel uw logistieke operatie als de aantrekkelijkheid van uw werkgever een boost geeft. Slimme technologie waarmee uw bedrijf de sprong naar een duurzame toekomst maakt. En als premium: magazijn- en kantoorinrichting die uw merkimago voor zowel klanten als medewerkers versterkt.

Als efficiënte en toekomstbestendige logistiek is waar je op hoopt, raden we je ten zeerste aan om dit geweldige project te ontdekken en gaan wij graag met u hierover in gesprek. Dit distributiecentrum is meer dan alleen een magazijn. Deze ontwikkeling biedt meer dan 48.000 m² opslagruimte, verdeeld in 6 units die in grootte variëren, van 5.680 m² tot 7.329 m². Boordevol slimme technologische oplossingen die uw bedrijfsvoering efficiënter, groener en toekomstgerichter maken. En ontwikkeld om uw logistiek tot in het kleinste detail te perfectioneren.

Uitbreidingsplannen? Of gewoon behoefte aan extra magazijnruimte? Laat meerdere units samenvoegen om aan uw behoeften te voldoen en stel de distributiefaciliteit samen die uw bedrijf nodig heeft.

De helft van deze ontwikkeling is reeds verhuurd aan Brandmasters. Een unit aan Frontaal. Hierdoor is in totaal nog ca. 18.000 m² verdeeld over twee units voor verhuur beschikbaar.

Bereikbaarheid
Als we het over bereikbaarheid hebben, staat The Bay bovenaan het klassement!

Het centrum en de ringweg van Breda liggen op een steenworp afstand. Het terrein is perfect gelegen tussen de snelwegen A59 (afslag 31 Terheijden), A27 (afslag 16 Breda-Noord) en A16 (afslag 15 Breda). Dit voorkomt dat u "rond" moet rijden en bespaart op transportkosten. Voorts is de locatie gelegen nabij de Woonwijk Haagse Beemden, hierdoor ligt een groot deel van de arbeidspool in de directe omgeving van het complex.

Komen de klanten en medewerkers misschien met het openbaar vervoer? Geen probleem, want het station van Breda ligt op slechts 2,5 kilometer afstand. En met HSL-Zuid ontwikkelde de stad een vernieuwende openbare vervoersoplossing waar natuurlijk volop gebruik van wordt maakt.

Breda is het centrum van de West-Brabantse regio en is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, maar ook direct tussen de luchthavens van Schiphol en Brussel. Deze bedrijfsgerichte stad heeft 170.000 inwoners en staat bekend om haar gastvrijheid, goed opgeleide medewerkers en levendige gemeenschap. Verschillende bedrijven uit de retail, logistiek, industrie of zakelijke dienstverlening hebben hun distributiecentrum in Breda gevestigd: Lidl, Dynalogis, AH, Jumbo en DB Schenker.

De luchthaven van Rotterdam ligt op slechts 35 km afstand en het perceel ligt binnen 22 km afstand van de binnenvaartterminal Oosterhout/Moerdijk. De locatie is vanaf het Volkerak over het water te bereiken en via het Wilhelminakanaal varen de CEMT-klasse IV-schepen direct naar het Hollands Diep. Het treinstation Breda ligt op korte afstand met het openbaar vervoer of de fiets. Verder is er een regionaal PostNL-postbezorgingscentrum op slechts 3,5 km afstand.

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte (verdeeld over 2 units) is ongeveer 18.000 m², als volgt verdeeld:

Unit 1B:
warehouse: 7.276 m²
kantoorruimte: 359 m²
mezzanine: 716 m²

Unit 1C:
warehouse: 7.336 m²
kantoorruimte: 385 m²
mezzanine: 714 m²

Unit 2A t/m 2C en 1A zijn reeds verhuurd.
Meerdere eenheden kunnen samen of flexibel worden gehuurd!

Huurprijs
Op aanvraag

Opleveringsniveau
- stapelhoogte van ca. 12,20 meter
- max. vloerbelasting magazijn 5.000 kg/m²
- max. vloerbelasting mezzanine 750 kg/m²
- vloer NEN 2747 klasse 2
- sprinkler: bar
- overheaddeuren (4,0 x 4,2m) op de begane grond
- 50 laaddocks met waterpassen
- acculaadstations (10)
- bewegingsmelders in de gangzones
- brand- en ontruimingsalarm, brandslanghaspels
- LED-verlichting met bewegings- en daglichtsensor
- aansluitpunt voor acculaders
- 100% gasloos – “all – electric" verwarmingssysteem
- de buitenruimte kan worden afgesloten met een schuifpoort

De nadruk ligt op een duurzame en groene manier van werken, o.a. door het gebruik van hoogwaardige circulaire constructiematerialen. Het wordt o.a. v.v. groene gevels, elektrische oplaadpunten voor auto’s en fietsten, zonnepanelen, LED-verlichting.

Aanvaarding
1 oktober 2022

Overige condities nader te bespreken.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-10-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
21.679 m² (in units vanaf 8.351 m²)
Bedrijfshal oppervlak
18.000 m²
Kantoor oppervlak
3.679 m²
Draagvermogen
5.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Loading docks en sprinkler

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 3000 m tot 4000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Krouwelaarshaven

Huurprijs op aanvraag