Schapendreef 3 4824 AM Breda

€ 41.000 /jr

Omschrijving

Deze door Grosfeld architecten ontwikkelde kantoorruimtes met bedrijfshal zijn energiezuinig, hebben een representatieve, moderne uitstraling, zijn, instapklaar en gelegen op het bedrijventerrein Achter Emer. Het gebouw bestaat uit een grote bedrijfsruimte (zeer geschikt voor opslag/productie) en kantoorruimtes verdeeld over 2 verdiepingen.

De bedrijfsruimte, van 441 m² is een ruimte zonder obstakels en met een overheaddeur aan de achterzijde. Beschikt over eigen parkeerplaatsen. Het bedrijventerrein is gunstig gelegen t.o.v. de A59 en de A16.

Aan de voorzijde bevindt zich het kantoor gedeelte bestaande uit 2 verdiepingen, met een glazen pui, heeft een moderne uitstaling, voorzien van een systeemplafond met lichtarmaturen, een laminaat vloer en is voorzien van airco. De oppervlakte van beide verdiepingen is ca. 89 m² (samen ca. 178 m²). Tevens bevindt zich hier de toiletten (2), de meters voor de nutsvoorziening met krachtstroom en een pantry.

De bedrijfsruimte heeft een glad gevlinderde betonvloer, heeft een overspanning van 7 meter, een overheaddeur (4 m bij 4,5 m) met een loopdeur, een aparte wasbak, industriële heater, en energiezuinige verlichting.

Het object is onder andere voorzien van
Kantoor
- Systeemplafond met lichtarmaturen;
- Airco;
- CV installatie met radiatoren;
- 2 x toilet;
- Pantry.
- Eigen meters voor nutsvoorzieningen;

Bedrijfsruimte
- Gevlinderde betonvloer;
- Overheaddeur;
- Energiezuinige verlichting;
- Iheater
- Aparte wasbak in de bedrijfsruimte;
- Krachtstroom;
- Parkeerplaatsen.

Locatie
Het complex bevindt zich op het bedrijventerrein Achter Emer in Breda. Dit is een gedifferentieerd hoogwaardig bedrijventerrein bestemd voor groothandelsactiviteiten, distributie, lichte industrie en logistieke bedrijven. Het ligt strategisch zeer gunstig tegenover de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. De A27 richting Utrecht en de A59 richting Tilburg en Den Bosch.
Breda is een logistiek centrum met veel logistieke kennis, verschillende MBO en HBO scholengemeenschappen en een aantrekkelijk ondernemers klimaat.

Op bedrijventerrein AchterEmer is een zogenaamde BIZ-regeling van toepassing. Door middel van deze regeling wordt grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking centraal geregeld.

Bestemmingsplan
Het pand heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein’. Dit betekent in dit geval dat bedrijven in milieucategorieën 1 t/m 3 zich er mogen vestigen. Voor meer informatie zie Ruimtelijkeplannen.nl.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
In overleg.

Koop is ook mogelijk.

Koopsom: € 465.000,-- k.k.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan of op basis van nacalculatie en de eigenaar te worden voldaan.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

Contract
Standaard R.O.Z. contract.

Voor een afspraak, contracten, voorwaarden en nadere details maken wij graag een afspraak.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 41.000 per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
619 m² (in units vanaf 441 m²)
Bedrijfshal oppervlak
441 m²
Kantoor oppervlak
178 m²
Vrije hoogte
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schapendreef 3

€ 41.000 /jr