Riethil 14 4825 AP Breda

Prijs op aanvraag
Blikvanger Opslagboxen Breda | Ruimte voor Groei

Omschrijving

Ga voor meer informatie naar bedrijventerrein ‘’De Krogten’’ op 10 minuten afstand van Breda-Centrum wordt “Opslagboxen.nl | Breda” ontwikkeld. Een multifunctioneel en duurzaam complex met opslagboxen voor particulieren en kleinschalige bedrijfsunits voor ondernemers.

Opslagboxen.nl | Breda bestaat uit 170 opslagboxen en bedrijfsunits van 18 m2 tot 24 m2, verdeeld over drie bouwlagen. Multifunctioneel te gebruiken voor zzp’ers, mkb’ers, hobbyisten en particulieren. Ook voor beleggers is een investering in één of meer opslagboxen een aantrekkelijke optie.

OMSCHRIJVING
Opslagboxen.nl | Breda wordt een multifunctioneel bedrijfspark: duurzaam, veilig en goed bereikbaar. Het project is 24/7 toegankelijk. De veiligheid krijgt er veel aandacht: het gebouw is voorzien van een geavanceerd toegangscontrolesysteem (met key-tags), camerabewaking over het gehele terrein en toegang door middel van automatische toegangspoorten.

Dankzij een actief parkmanagement blijft de uitstraling van het complex ook in de toekomst hoogwaardig. De stroom wordt grotendeels opgewekt door zonnepanelen.

TYPE UNITS
Het complex zal gefaseerd worden opgeleverd, waarbij in fase 1 zes verschillende types worden gerealiseerd, bestaande uit drie garageboxen op de begane grond en drie garageboxen op de verdieping. De types in fase 1 zijn als volgt:

- Type A - oppervlakte: 18 m2 - Koopsom: € 36.490,- V.O.N. excl. BTW
- Type B - oppervlakte: 21 m2 - Koopsom: € 41.490,- V.O.N. excl. BTW
- Type C - oppervlakte: 24 m2 - Koopsom: € 46.490,- V.O.N. excl. BTW

- Type AA - oppervlakte: 18 m2 - Koopsom: € 33.990,- V.O.N. excl. BTW
- Type BB - oppervlakte: 21 m2 - Koopsom: € 38.990,- V.O.N. excl. BTW
- Type CC - oppervlakte: 24 m2 - Koopsom: € 43.490,- V.O.N. excl. BTW

FACILITEITEN EN VOORZIENINGEN
- Elke box heeft een eigen postadres
- Elke box is voorzien van eigen elektra tussenmeter en 4 wcd's (16A - 230 volt)
- Stroomopwekking door zonnepanelen;
- Oprijbaan naar de 1e verdieping
- Camerabeveiliging
- Key-tags voor automatisch hekwerk
- Vloerbelasting 350 kg/m2 per box
- Handbediende sectionaal overheaddeur (elektrisch optioneel);
- Inrijhoogte: 297 cm (BG)
- Inrijhoogte: 247 cm (1e verdieping)
- Inrijbreedte: 250 cm
- Afgesloten technische ruimte en gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen;

BEGANE GROND EN EERSTE VERDIEPING: IDEAAL VOOR ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN
De opslagboxen op de begane grond en eerste verdieping zijn uitstekend geschikt voor zakelijk en particulier gebruik. Deze units hebben grotere binnenmaten, waardoor deze units breed inzetbaar zijn als opslagruimte voor gereedschap en materialen, als werkruimte of als opslag- en verpakkingsruimte voor een webshop. Ook zijn het ideale stallingsruimten voor bijvoorbeeld een exclusieve of klassieke auto, een camper, aanhangers, uw boot of huisraad. Dankzij een royale oprijbaan is de eerste verdieping tevens goed bereikbaar met de auto en/of de werkbus.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein De Krogten ligt in het noordelijk deel van de gemeente Breda. Het bedrijventerrein wordt omgeven door de Crogtdijk (noordelijke rondweg), de Terheijdenseweg en de rivier De Mark. Twee belangrijke wegen doorsnijden het bedrijventerrein: Konijnenberg en Moerlaken. De ligging van De Krogten is uniek: aan het water en het spoor, nabij het stadscentrum en binnen het bereik van alle stadswijken. Op het bedrijventerrein van ca. 225 hectare is een brede verscheidenheid aan bedrijven gevestigd, waaronder bekende namen zoals Makro, Hanos en Hornbach. De ongeveer 250 bedrijven zijn vooral te vinden in de (chemische) industrie, de handel-, bouw- en transportsector.

De ontsluiting van De Krogten is uitstekend. Via de N285 is rijksweg A59 te bereiken. Via de Backer en Ruebweg is rijksweg A16 snel bereikbaar. Op loopstand zijn diverse busstations gelegen, bestemd voor buslijnen 117, 122 en 123.

BELEGGERSINFORMATIE
Investeren in een of meerdere opslagboxen is daarentegen al mogelijk vanaf enkele tienduizenden euro’s, met een bruto rendement van 7,5%. De vraag naar kleinschalige opslag- en bedrijfsunits is onverminderd groot en door de ambitie van de gemeente Breda om tot 2040 tot wel 26.000 nieuwe woningen te realiseren, zal de vraag naar kleinschalige bedrijfsunits alleen maar toenemen.

BEHEER OPSLAGBOXEN
Opslagboxen.nl | Breda heeft een samenwerking gerealiseerd met Batenburg Vastgoedbeheer. Overweegt u te investeren, maar heeft u onvoldoende tijd- en of zin om de beheertaken op uw te nemen? Maak kennis met een vastgoedspecialist die voor u alle zorgen rondom het beheer van uw opslagbox(en) uit handen neemt. Een specialist die uw vastgoedbeheer professionaliseert en alert is op alle facetten die u maar kunt bedenken rondom vastgoedbeheer. Die specialist heet Batenburg Vastgoedbeheer.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Als koper wordt u van rechtswege lid van de nog op te richten “Vereniging van Eigenaars Opslagboxen-breda.nl”.

BESCHIKBAAR
Het project wordt gerealiseerd in twee fases. Start bouw is in Q3 van 2022, waarbij naar verwachting fase 1 medio Q1 van 2023 wordt opgeleverd.

KOPERSINFORMATIE
METRAGES
Genoemde metrages in de projectinformatie betreffen buitenmaten.

APPARTEMENTSRECHTEN
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welke eigendom geeft in naar rato onverdeeld aandeel van het geheel, met een uitsluitend gebruik van de gekochte unit(s).

WAARBORGSOM
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 3 weken na ondertekening van de koop-aannemingsovereenkomst, dan wel verlopen ontbindende voorwaarde voor financiering.

ONTWIKKELING IN MEERDERE FASES
Het project zal worden ontwikkeld in 2 fases. In fase 1 worden 90 units gerealiseerd op de 1e en 2e verdieping. Fase 2 omvat de afronding van de begane grond en 1e verdieping.

VOORBEHOUD
De informatievoorziening is onder voorbehoud van het verkrijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning van de Gemeente Breda voor de realisatie van het complex. De ontwikkelaar behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de tekeningen, materiaalgebruik, technische gegevens en verkoopbrochures indien daartoe aanleiding voor is als gevolg van terugkoppeling van diverse stakeholders.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting en Van de Water Groep – Makelaars en Adviseurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Ook kunt u aan de vermelde gegevens geen rechten ontlenen. Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

COLLEGIALE VERKOOP
Dit object wordt collegiaal aangeboden met Van de Water Groep - Makelaars en Adviseurs.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Garagebox
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
24 m² (in units vanaf 18 m²)
Bedrijfshal oppervlak
24 m²
Draagvermogen
350 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.