Genenberg 19 - 19a 5872 AL Broekhuizen (LI)

€ 625.000 k.k.

Omschrijving

Genenberg huisnummer 19 en 19a.

Wonen en werken op 1 perceel. Woonbestemming op huisnummer 19 en werken op huisnummer 19a. Nu beide in gebruik als bedrijf, kantoor en loods. In het kantoor is nu gevestigd een bedrijf actief in montage werkzaamheden waarbij intern 5 kamers zijn ingericht voor werknemers, een kantine, douche ruimtes en 2 kantoor kamers.

Loods gebouwd in 2016. Betonvloer voorzien van vloerverwarming, stalen spanten met houten gordingen en dak voorzien van geisoleerde sandwichpanelen met lichtstraten. Wanden buitenzijde van gemetselde voet met daarboven geisoleerde sandwichpanelen.

Binnenzijde betonnen voet met daarboven geisoleerde sandwichpanelen.

Demontabele tussenwand aanwezig.

De hal is voorzien van ventilatie, voldoende stroomaansluitingen, camerabeveiliging en alarm. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn 2 grote elektrische poorten (4.75 * 4.20 m) en 2 loopdeuren (kunststof) aanwezig. De wandhoogte is 4.73 meter en de nokhoogte is 8.40 meter. De loods is 20 * 35 mtr.

Het linker gedeelte, in het verlangde van de loods bestaat uit een woongedeelte en kantoorgedeelte. Op de begane grond bevindt zich een portaal met aan de linkerzijde een kantoorruimte, waarin zich ook de meterkast bevindt. Verder zijn er nog 3 kamers aanwezig en een sanitaire ruimte, washok en een technische ruimte.

Op de eerste etage, bereikbaar via een hardhouten trap, zijn 5 kamers aanwezig en een sanitaire ruimte. Aan de achterzijde is ook een stalen brandtrap aanwezig. Zowel de begane grond als de etage zijn voorzien van vloerverwarming, brandmelders, CO2 melders en brandslangen. De ramen en deuren zijn van kunststof met houtmotief. Alle verlichting (led lampen) werkt op sensoren.

De wasplaats is gebouwd in 1974 en later flink opgeknapt. Het gebouw bestaat uit stenen wanden, spouwmuur en een plat dak. De hoogte bedraagt 3 meter. De ruimte heeft een betonnen vioer en is aan de voorzijde voorzien van een grote poort. In de achterzijde van het gebouw zijn de installaties aanwezig. Het gebouw heeft een opperviakte van ca. 95 m.

Rondom de loods is alles voorzien van betonnen verharding met een totale opperviakte van ca. 2.000 m2. Tevens is het gehele terrein ommuurd door een gemetselde muur van ca. 2 mtr. hoogte. Aan de straatzijde zijn 2 opritten die voorzien zijn van grote poorten.
Het terrein is voorzien van een goede afwatering, wifi - camerabeveiliging en alarm via de meldkamer.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-12-2020
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten

Oppervlakte
795 m²
Bedrijfshal oppervlak
395 m²
Terrein oppervlak
2.000 m²
Kantoor oppervlak
400 m²
Vrije hoogte
8,4 m
Perceel
3.018 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Genenberg 19 - 19a

€ 625.000 k.k.