Broekdijk 47 7695 TC Bruchterveld

€ 459.000 k.k.

Omschrijving

Met de blik op morgen
BEN JIJ DIE PROJECTONTWIKKELAAR, AANNEMER OF INVESTEERDER MET HET OOG OP MORGEN?
Zie jij kansen voor de toekomst? Dan hebben wij een geweldig project voor je! Stel je eens voor: hedendaagse luxe in een karakteristieke setting. Oftewel: een hagelnieuw appartement complex in een gemoedelijke, landelijke omgeving. Dat kan in het dorp Bruchterveld.

Aan de Broekdijk 47 hebben we onze HERONTWIKKELINGSLOCATIE. Je vindt hier een bestaand object op een perceel van 790m², prachtig gelegen op een hoek locatie en op dit moment in gebruik als fietsenzaak met bovenwoning. Wielen hoeven niet opnieuw uitgevonden te worden, het pand kan dus grotendeels blijven staan.
In het pand aan de Broekdijk 47 mogen VIJF APPARTEMENTEN van elk ca. 80m² ontwikkeld worden, waarvan drie op de begane grond en twee op de verdieping. Van de twee appartementen op de verdieping is de eerste inmiddels al gerealiseerd. Luxe appartement voorzien van inbouwkeuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer en een woonkamer.

Wij denken dat de te bouwen appartementen voor zowel huurder als startende kopers op de huizenmarkt als voor de kleiner willen wonende senioren uitermate geschikt zijn.
Overtuigd? Neem dan snel contact met ons op!

Bruchterveld is een dorp met ca. 1.200 inwoners, liggend in de bedrijvige gemeente Hardenberg. Een unieke ligging, met aan de ene kant de levendigheid van de stad en aan de andere kant de weidse ruimte van het platteland. Daarnaast grenst Bruchterveld ten oosten aan een uitloper van het Duitse Bentheimer Wald, een fantastisch natuurreservaat. Door de jaren heen is er maar weinig (bij)gebouwd, waardoor het dorp haar authentieke karakter en uitstraling heeft behouden.

Kenmerk:
In 2020 geheel opnieuw opgebouwd. Appartement op de verdieping gerealiseerd.
Constructie tekeningen van de huidige situatie aanwezig.
Impressie van het nieuw te bouwen complex is aanwezig.
Appartement 1e verdieping ca. 87m² woonoppervlakte.
Bebouwd begane grond huidige situatie ca. 526m²

Vraagprijs € 459.000 k.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 459.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
613 m² (in units vanaf 80 m²)
Bedrijfshal oppervlak
613 m²
Perceel
790 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Broekdijk 47

€ 459.000 k.k.