Schinvelderstraat 11 6441 TE Brunssum

€ 227.750 v.o.n.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een representatieve bedrijfsruimte, op een prominente plaats en goed zichtbare locatie? Een mooie ruimte met wellicht een werkplaats of een showroom? Dan hebben wij voor u iets unieks!

Aan de Schinvelderstraat in Brunssum bouwt Vastadis sinds medio september een bedrijfsverzamelgebouw. Een aantal mooie grote units, direct gelegen aan de cul-de-sac van Houserveld, zijn nog beschikbaar. De units hebben een vloeroppervlakte van 233 m2 verdeeld over 2 verdiepingen, een eigen (gasten) ingang, een grote overheaddeur en een verdieping met een grote vlakglaskoepel. Ideaal voor gebruik als showroom, webshop, werkplaats, etc.

Vastadis start op 19 september met de bouw. Uiterlijk eind maart 2023 worden de units opgeleverd.

Bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Schinvelderstraat, een belangrijke invalsweg naar het centrum van Brunssum. Via het nieuwe tracé Buitenring Parkstad Limburg staat u binnen 5 minuten op de A76 richting Sittard of Aken en binnen 15 minuten op de A2 richting Maastricht of het noorden. Alle bestemmingen binnen Parkstad Limburg zelf zijn in minder dan 15 minuten te bereiken vanaf de locatie.

De units
Momenteel zijn de units 6,7,8 nog beschikbaar van in dit formaat. Unit 10 is in optie.

De prijzen van de units zijn €227.750,00 (excl. BTW), een goede investering. De units hebben een aantal aanvullende opties waaronder een afstandsbediening voor de overheaddeur, 2 ingebouwde draai-/kiepramen, een schrobputje en aanvullende benodigde aansluitingen voor de nutsvoorzieningen.

Huren van een unit
Mocht het net een te grote stap zijn op dit moment om een unit te kopen dan biedt Vastadis ook de mogelijkheid tot het huren van de units. De units worden in de volledigheid verhuurd op basis van een 5+5 jarig huurcontract. De streefprijs is € 90,-/m²/jaar afhankelijk van de hoeveelheid aanvullende opties die gewenst zijn.

Bestemmingsplan
De units zijn bestemd (Bestemmingsplan Haefland Rode Beek) voor bedrijven in milieu-categorie 2 t/m 3.1 en zijn voor meerdere doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als praktijkruimte, werkplaats, showroom of opslagruimte en in combinatie ook als kantoorruimte.

Opleveringsniveau
De units worden casco afgeleverd met een veelomvattend basispakket aan voorzieningen.
Het basispakket bestaat onder meer uit:
- Vloer-, gevel- en dakisolatie
- HR++ beglazing
- Afgewerkte betonvloer begane grond
- Voorbereiding voor plaatsing van zonnepanelen en warmtepomp
- Meterkast
- Mogelijkheid tot reclame op eigen gevel

Vereniging van Eigenaren
Het gebouw met de 24 bedrijfsunits inclusief parkeerplaatsen wordt ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE heeft als doel het beheer van het gebouw en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen. Het gebouw wordt daarbij in appartementsrechten gesplitst, een koper koopt derhalve een appartementsrecht waarin de bedrijfsunit is ondergebracht. Alle eigenaren zijn lid van de VvE. De kosten voor het beheer zullen met name bestaan uit het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw en het terrein.

Belegging
Met de hoogwaardige units is een aantrekkelijk bruto aanvang rendement behalen van 7,5 tot 8 % op casco. Daarnaast zal de waarde van het pand in de loop der jaren naar verwachting alleen maar stijgen. Zo zijn de prijzen van bedrijfsruimtes in de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 5,8% per jaar gestegen en over de afgelopen 30 jaar met 3,2% per jaar (bron: ASRE op basis van NVM Business en Strabio en SriVAD). Het investeren in een bedrijfsunit kenmerkt zich dan ook als een stabiele belegging met een gunstig risicoprofiel.

Tevens heeft de investeerder geen onderhoud doordat het onderhoud van het gehele pand wordt uitgevoerd door de Vereniging van Eigenaren. Huurovereenkomsten voor bedrijfsunits zijn veelvuldig langlopend, standaard op basis van 5+5 jaar (Zie: Model huurovereenkomst kantoorruimte/ bedrijfsruimte, Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), juli 2003).

Dit alles betekent voor de investeerder een bijzonder aantrekkelijk rendement met een laag risico en weinig 'beslommeringen'.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met OPS-Advies Makelaardij in Brunssum.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 227.750 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 215.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
233 m²
Bedrijfshal oppervlak
233 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
50.115 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
38 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schinvelderstraat 11

€ 227.750 v.o.n.