Lange Hofstedestraat 10 a 4116 EX Buren (GE)

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Bedrijfshal van ca. 450 m² gelegen op het bedrijventerrein.

Op het bedrijventerrein van Buren, gelegen achter een ander bedrijfsgebouw, staat deze eenvoudige doch functionele bedrijfshal met inpandig kantoor. Het pand is toegankelijk via een lange oprit gelegen naast het voorgelegen bedrijfsgebouw.

De ruimte is voorzien van een inpandig kantoor, kantine met keukenblok en toilet.

HUURPRIJS:
€ 1.450,= per maand excl. BTW.

INDELING:
Entree, kantoorruimte met plavuizen vloer, toiletgroep, kantine met keukenblok, bedrijfsruimte met overheaddeur in de zijgevel. Verwarming middels heater.
Oppervlakte bedrijfsruimte 396 m². Oppervlakte kantoor / kantine 56 m²

ERF/BUITENTERREIN:
Aan de zijkant van het pand bevindt zich een oprit met stelconplaten.
De inrit aan de voorzijde is voorzien van een hekwerk.

OVERIGE:
* Oplevering in overleg op korte termijn mogelijk.
* Minimale huurtermijn 3 jaar.
* Vrije hoogte circa 3 meter.
* De overheaddeur is 3,00m breed x 2,65m hoog.
* Het dak is recentelijk vervangen door hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd

LOCATIE:
Het pand is gesitueerd op het bedrijventerrein in Buren. In de historische stadskern zijn diverse voorzieningen op het gebied van winkels en horeca aanwezig.
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A15 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel met aansluitende busverbindingen en/of de treintaxi.

BESTEMMING:
Het pand valt onder het bestemmingsplan Bedrijventerrein Buren, heeft als bestemming Bedrijf en mag gebruikt worden voor bedrijvigheid zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten die als bijlage is opgenomen bij het bestemmingsplan voor bedrijven t/m milieu categorie 3.2. Nadere informatie over het toegestane gebruik kunt u vinden op de website of bij de gemeente Buren.

DISCLAIMER:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
452 m²
Bedrijfshal oppervlak
396 m²
Kantoor oppervlak
56 m²
Vrije hoogte
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, heater, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Hofstedestraat 10 a

€ 1.450 /mnd