De Roterij 18 4328 BA Burgh-Haamstede

€ 1.150.000 k.k.

Omschrijving

Representatief, omvangrijk bedrijfspand bestaande uit ca. 2.064 m2 VVO bedrijfsruimte gelegen op een perceel van 3.341 m2.

Het bedrijfspand:
Het grootste gedeelte van het pand is gerealiseerd omstreeks het jaar 2000. De overige opstallen zijn in 1991 gerealiseerd. Het geheel is volledig geïsoleerd en het kantoor beschikt over een energielabel B. Het pand is opgesplitst in meerdere bedrijfshallen en ca. 110 m2 VVO aan kantoorruimte. De vrije hoogtes van de bedrijfshallen verschillen van 3.8 m in de kleine bedrijfshal tot 7.6 m in de grote bedrijfshal. In de grote bedrijfshal is bij de bouw rekening gehouden (fundering en staalconstructie) met een eventuele uitbreiding van een verdiepingsvloer. Diverse bedrijfshallen zijn momenteel in gebruik als koel-en vriesruimte. Verder is het pand onder andere voorzien van kunststof kozijnen, bitumen dakbedekking, sanitair, cv-ketel, heaters, airco-units, mechanische ventilatie en automatische overheaddeuren. Het buitenterrein is verhard middels asfalt.

De Roterij:
Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein ‘De Roterij’ in Burgh-Haamstede. Op het bedrijventerrein zijn veelal lokale ondernemers gevestigd met uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Het thans geldende bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 toegestaan.

Huidig gebruik:
Het bedrijfspand is momenteel in gebruik bij Bidfood; een totaal leverancier voor de horeca. Bidfood is de afgelopen jaren enorm gegroeid en is daardoor voornemens om haar bedrijfsactiviteiten onder te brengen in een groter (nieuwbouw)pand.

Mogelijkheid tot splitsing:
De fysieke eigenschappen (staalconstructie, blokkendozen, etc.) van het pand lenen zich uitstekend voor het splitsen in kleinere units. Er is momenteel veel vraag naar kleine bedrijfsunits in de regio. Recentelijke zijn diverse omvangrijke panden op het bedrijventerrein gesplitst. Na splitsing zijn de gesplitste units binnen afzienbare tijd verkocht.

In het kort:
- De Roterij 18, 4328 BA Burgh-Haamstede
- Oppervlakte ca. 2.064 m2 VVO
- Perceel 3.341 m2
- Bouwjaar 1991 en 2000
- Bestemming t/m categorie 3.2
- Vraagprijs: € 1.150.000,- k.k.

Locatie:
Het bedrijventerrein “de Roterij” vervult een regionale functie op Schouwen-Duiveland en heeft mede daardoor een breed vestigingsprofiel. Met een oppervlakte van ca. 7,6 ha groot is het bedrijventerrein ruim van opzet en wordt het door middel van een brede groenstrook gescheiden van de woonbebouwing. In 1990 heeft er voor het laatst een uitbreiding plaats gevonden. In de directe omgeving van het object is een diversiteit aan industrie, ambacht, bouw-/installatiebedrijven en handelsbedrijven gevestigd. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd: BHVK Leisure, Vitro Plus, Vroegop Chaletbouw, Auto Flikweert, etc. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen de N57 is dé centrale verkeersader door Zeeland. Hierdoor is ook rijksweg A-58 (Breda) en rijksweg A-4 (Antwerpen) eenvoudig te bereiken. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.

Indeling:
Bedrijfsruimte: Vanuit de voorzijde van het pand er toegang tot de ontvangstruimte, receptie en eerste bedrijfshal, tweede bedrijfshal en diverse de koel- vriesruimtes en technische ruimte. Elke ruimte is afsluitbaar middels automatische snel-roldeuren en/of een loopdeur.

Kantoorruimte: Begane grond: Bij binnenkomst zijn aan de linkerzijde de receptie en de sanitaire voorzieningen gesitueerd. Aan de rechterzijde bevindt zich de trapopgang met tevens een extra kantoorkamer.

1e verdieping: Aan de linkerzijde bevinden zich de technische ruimte met kantine en aan de rechterzijde 4 afzonderlijke kantoorkamers.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte begane grond:
Ontvangstruimte : ca. 69m2 m2 VVO
Toiletruimte : ca. 17 m2 VVO
Trappenhal : ca. 14 m2 VVO – waarvan kantoor ca. 6,2 m2 VVO
Entree : ca. 18 m2 VVO
Receptie : ca. 16 m2 VVO
Bedrijfshal 1 : ca. 726 m2 VVO – vrije hoogte ca. 7,61 meter
Bedrijfshal 2 : ca. 282 m2 VVO – vrije hoogte ca. 6,13 meter
Bedrijfshal 3 : ca. 286 m2 VVO – vrije hoogte ca. 4,11 meter
Bedrijfshal 4 : ca. 139 m2 VVO – vrije hoogte ca. 3,87 meter
Bedrijfshal 5 : ca. 226 m2 VVO – vrije hoogte ca. 3,87 meter
Technische ruimte 1 : ca. 17 m2 VVO
Technische ruimte 2 : ca. 8 m2 VVO
Koelcel 1 : ca. 72 m2 VVO
Koelcel 2 : ca. 23 m2 VVO

Bedrijfsruimte 1e verdieping:
Kantoor 1 : ca. 24 m2 VVO
Kantoor 2 : ca. 9 m2 VVO
Kantoor 3 : ca. 9 m2 VVO
Kantoor 4 : ca. 11 m2 VVO
Trappenhal : ca. 10 m2 VVO
CV ruimte : ca. 4 m2 VVO
Kantine : ca. 32 m2 VVO
Overloop : ca. 38 m2 VVO

Buitenterrein:
Het buitenterrein is verhard middels asfaltverharding en biedt aan de voor- en linkerzijde parkeergelegenheid. De gehele achterzijde is omheind met hekwerk.

Voorzieningen/ Bouwkundige aspecten:
- Diverse overhead/snel-roldeuren;
- Stalen constructie;
- Paalfundering;
- Gevlinderde betonvloer;
- TL armaturen;
- Alarminstallatie;
- Inpandige koel- vries cellen;
- Nooduitgang aanduiding;
- Brandblussers en brandhaspels;
- Elektra aansluiting 3x400 ampère;
- Toiletten;
- Nefit-cv-ketel met radiatoren;
- Heaters 2x;
- Geïsoleerde gevelpanelen;
- Geïsoleerde dakplaten met bitumen dakbedekking;
- Kunststof kozijnen met dubbele glas;
- Keukenopstelling;
- Elektrische boiler;
- Mechanische ventilatie box (t.p.v. kantoren);
- Airco-units;
- Stellingen (ter overname).

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Westerschouwen
Sectie : C
Nummer : 2606 + 2734 + 2229
Grootte : resp. 804 + 742 + 1.795 m2
Totaal : 3.341 m2

Fiscaal:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal worden belast met 8% overdrachtsbelasting.

Oplevering:
De huidige eigenaar is voornemens om in Q1 2023 te verhuizen naar hun nieuwe pand. Eerdere aanvaarding is mogelijk middels een sale-lease back constructie.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Burgh-Haamstede' en heeft de bestemming 'Bedrijventerrein'. Deze gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2. Maximum bebouwingspercentage bedraagt 75%.

Bodemgegevens:
Volgens een uitdraai van het Nazca-i zijn er geen bodembedreigende activiteiten aangetroffen bij de locatie. Bij de gemeente Schouwen-Duiveland en het gemeente archief is niets bekend over bodemverontreiniging of uitgevoerde onderzoeken op dit perceel.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Verkoop voorwaarde:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.150.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
2.174 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.064 m²
Kantoor oppervlak
110 m²
Vrije hoogte
7,6 m
Vrije overspanning
17 m
Perceel
3.341 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Roterij 18

€ 1.150.000 k.k.