Florynwei 3 A 9251 MP Burgum

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Een jong en ruim bedrijfspand op een unieke locatie aan de Noordelijke uitvalsweg van Burgum. Het bedrijfsverzamelgebouw heeft binnenkort 610 m2 bedrijfshal en 700 m2 kantoorruimte beschikbaar. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig. Het pand is bijzonder geschikt als bedrijfsverzamelgebouw, waar de gevestigde bedrijven elkaar kunnen versterken.

INDELING
Rondom het pand geniet u van een ruime parkeergelegenheid, met een tuin aan de voorzijde van het pand bij de entree. Aan de zijkant van het pand is groenstrook , grenzend aan open water (een brede sloot).

BEDRIJFSHAL
Achter de kantoren bevinden zich de bedrijfshallen, welke uiteraard ook buitenom bereikbaar zijn.
Er is ca. 610 m2 bedrijfshal beschikbaar in units vanaf 310 m2. Met een vrije hoogte van ca. 550 cm, een vloerbelasting van 900 kg/m2 en 3 overhead-deuren. Er is krachtstroom aanwezig en verwarmen kan d.m.v. een heater.

KANTOORUNITS EN/OF SHOWROOM
Bij het betreden van het pand loopt u een ruime entreehal met vide binnen. Van hieruit kunt u 2 verschillende kantoorruimtes betreden, evenals de trap naar de kantoren boven en de gangen naar de overige kantoorruimtes. Tevens vind u bij alle kantoorruimtes voldoende toilet-ruimtes en zijn er pantry's beschikbaar.
U heeft de keuze uit kantoorruimtes tot ca. 700 m2. De moderne kantoorruimtes zijn voorzien van alle bekabeling en het pand is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Een deel van het pand is zowel te gebruiken als kantoortuin, maar ook als showroom of bewegingsruimte.
Dit betreft 1 groot deel van 200 m2 en 4 aangrenzende kleinere ruimten.
De plafondhoogte is hier 450 cm.
Vanuit iedere kantoorruimte heeft u zicht naar buiten; onder andere met uitzicht over weilanden met een klein meertje. Alle kantoorruimtes zijn voorzien van airco en wtw-luchtbehandelingssysteem.

LOCATIE
Dit bedrijfspand is bijzonder gunstig gelegen op het bedrijventerrein Burgum West. Het pand heeft een zichtlocatie, direct aan de Noordelijke toegangsweg van Burgum; op slechts 5 minuten van de nieuwe 4-baans autoweg tussen Dokkum en Drachten; De Centrale As, en 5 minuten van het centrum van Burgum. U geniet tevens van de mogelijkheid tot gebruik van de het openbaar vervoer. Op 400 meter van het pand kunt u bij de halte de bus nemen, welke voor het pand langs rijdt. Hiermee is de trein (tussen Leeuwarden en Groningen) binnen 5 minuten bereikbaar. Dit kan uiteraard ook per fiets (12 minuten).

BESTEMMING
Er zit een ruime bedrijfsbestemming op het bedrijfspand; van lichte industrie (achterzijde van het pand) tot kantoorbestemming (de voorzijde van het pand).

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs bedrijfsruimte vanaf 45 m2/jaar;
- Huurprijs kantoorruimte vanaf 90 m2/jaar;
- Zowel geheel als gedeeltelijk te huur;
-mogelijkheid tot huren kantoorruimtes als compleet gestoffeerde en gemeubileerde ruimtes met hoogwaardig Arbo goedgekeurd meubilair.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
1.310 m² (in units vanaf 310 m²)
Bedrijfshal oppervlak
610 m²
Kantoor oppervlak
700 m²
Vrije hoogte
5,5 m
Draagvermogen
900 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, heater, airconditioning, mechanische ventilatie en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Florynwei 3 A

Huurprijs op aanvraag