Bermweg 2907 LA Capelle aan den IJssel

€ 500 /mnd

Omschrijving

BEDRIJFSHAL 225M² VOOR TIJDELIJKE VERHUUR TOT MEDIO DECEMBER 2021
Deze bedrijfshal is gelegen nabij de kruising Capelseweg/Bermweg. De inrit bevind zich aan de Bergweg ter hoogte van huisnummer 73. De ruimte is prima geschikt voor ondernemer of hobbyist die een tijdelijke opslag zoekt. Er zijn twee dubbele deuren welke toegang geven tot de hal. Er is tevens een klein kantoortje. Het pand is voorzien van elektriciteit en krachtstroom. U huurt casco, what you see is what you get.

Verhuur geschied middels een tijdelijke ROZ huurovereenkomst

Vloeroppervlakte:
Circa 225 m² verdeeld over twee ruimtes. (Zie plattegrond)

Parkeervoorziening:
Langs het pad kan er geparkeerd worden

Locatie/bereikbaarheid:
Deze opslagloods ligt verscholen nabij de kruising Bermweg / Kanaalweg / Capelseweg ter hoogte van het woonhuishuis met het adres Bermweg 75. Naast deze woning loopt er een pad naar de achtergelegen bedrijfsgebouwen waaronder deze opslagloods. Op loopafstand zijn er diverse winkels, restaurants. De oprit A20 bevind zich op 5 min rijden.

Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van:
- niet onderheide vloer van deels tegels
- stroom en krachtstroom
- TL verlichting

Huurprijs : € 500,- excl BTW
Huurtermijn : tot medio dec 2021
Aanvaarding : per direct

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de bedrijfsruimte gelegen aan de Bermweg Capelle aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 500 per maand
Aangeboden sinds
14 juli 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m²
Bedrijfshal oppervlak
225 m²
Vrije hoogte
3 m
Vrije overspanning
5 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en krachtstroom

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Omgeving

Stadsdeelpark, Capelle aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bermweg

€ 500 /mnd