Crommelinbaan 61 A 2142 EX Cruquius

€ 2.625 /mnd

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte op de eerste verdieping beschikbaar op een zeer goede locatie op het bedrijventerrein Cruquius Zuid, dicht bij Haarlem, Schiphol en Amsterdam.

De aangeboden unit bevindt zich op de hoek van dit recent opgeleverde bedrijfsverzamelgebouw. Bij de realisatie is gebruik gemaakt van duurzame materialen, het is van cruciaal belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP'ers biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven!

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 160 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 160 m2 BVO

Buitenterrein

Op het buitenterrein zijn drie privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving. Het buitenterrein is eveneens voorzien van een schuifpoort en camerabeveiliging.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op Bedrijvenpark Cruquius Zuid in Cruquius. Cruquius ligt op een strategisch plek tussen de steden Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam. Op steenworp afstand van winkelboulevard Cruquius Plaza met onder meer Mediamarkt, La Place, Trendhopper en Kwantum.

Deze units bieden een prima uitvalsbasis voor iedere ondernemer door haar ligging vlakbij de N201, zo bent u binnen enkele minuten op de A9 of A4.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een "Bedrijf-3” bestemming. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau

Bedrijfsruimte

- Gevlinderde betonvloer met een vloerbelasting circa. 1.500 kg/m2
- Gevlinderde betonnen wanden
- Brandpreventiemiddelen
- Krachtstroom
- Kunststof kozijnen
- Elektrische overheaddeuren met een dikte van 8 cm
- Lichtstrook
- Vloerverwarming
- Toilet
- Verlichting

Kantoorruimte

- Glasvezelverbinding mogelijk
- Internet- telefonieaansluitingen
- Kantine met keuken
- Stucwerkwanden
- Te openen ramen
- Toiletruimte
- Wandradiatoren
- Verlichting in overleg
- Vloerafwerking in overleg

Huurcondities

Huurprijs: € 2.625,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: 5 jaar.

Servicekosten: € 45,- per maand excl. BTW. De servicekosten zijn exclusief G/W/E. De unit beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Crommelinbaan 61 Cruquius aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.625 per maand
Servicekosten
€ 45 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
320 m²
Bedrijfshal oppervlak
160 m²
Kantoor oppervlak
160 m²
Vrije hoogte
4,3 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Crommelinbaan 61 A

€ 2.625 /mnd