Beersebaan (Cuijk Business Center) 5431 SP Cuijk

€ 125.000 v.o.n.

Omschrijving

***WEGENS GROTE BELANGSTELLING ZIJN INMIDDELS ALLE BEDRIJFUNITS IN OPTIE / VERKOCHT. INDIEN U OP DE RESERVELIJST GENOTEERD WENST TE WORDEN DAN KUNT U UW GEGEVENS PER EMAIL NAAR ONS STUREN***

Nieuwbouw bedrijfsunits

Cuijk Business Center is een ontwikkeling van Marcas Development, de bouw start binnenkort.

Op bedrijventerrein Groot Heiligenberg in Cuijk, gelegen langs de Beersebaan, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is uitstekend gelegen en in de nabijheid van de A73.

Het te realiseren bedrijfsverzamelgebouw wordt opgedeeld in 14 units waarvan 12 bedrijfsunits en 2 kantoorunits. De bedrijfsunits hebben een oppervlakte van circa 165 m² (7,5 meter breed en 11 meter diep) en de kantoorunits hebben een oppervlakte van circa 222 m² (9,90 meter breed en 11 meter diep). De units zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden tevens voorzien van een verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag.

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

De units zijn gasloos maar wel ieder voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting. Daarnaast beschikt elke unit over drie eigen parkeerplaatsen.

Cuijk als vestigingsplaats
Met ruim 25.000 inwoners en een ideale ligging heeft Cuijk een grote aantrekkingskracht van bedrijven en ondernemers uit de gehele omliggende regio weten te bemachtigen!

De positie van Cuijk ten opzichte van overige naburige en interprovinciale kernen is strategisch gezien goed. Door haar directe snelweg verbinding naar het zuiden ben je zo in Boxmeer en Venray, en in noordoostelijke richting Nijmegen en Arnhem is Cuijk een knooppunt van regionale voorzieningen.

Door deze gunstige ligging is Cuijk een uitstekende vestigingslocatie voor zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal opererende bedrijven. Ook het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Cuijk doet het bijzonder goed. Door hun continue aandacht voor innovatie, kwaliteit & veiligheid én hun betrokkenheid bij elkaar en de omgeving zorgen ze voor duurzame verbindingen en sterke samenwerkingsverbanden.

Mogelijkheid tot koppelen van meerdere units.

Bespreek de mogelijkheden samen met ons!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 125.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
166 m²
Bedrijfshal oppervlak
83 m²
Kantoor oppervlak
83 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Makelaardij Nooijen

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0485-572222

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beersebaan (Cuijk Business Center)

€ 125.000 v.o.n.