Weldaad 5 5431 SM Cuijk

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

Fraaie representatief bedrijfspand met kantoor, showroom en mogelijkheid voor een bedrijfswoning op de 1e verdieping. Voorzien van een eigen parkeerplaats. Gelegen aan de westrand van Cuijk, op het bedrijventerrein Groot Heiligenberg, direct nabij de afslag A-73 met goede aansluiting op de A50, A77 en A68 ( Nijmegen-Venlo-Ruhrgebied). Winkels, centrumvoorzieningen en NS station op circa 1 kilometer. 6 Parkeerplaatsen op het voorterrein. Voor diverse doeleinden geschikt. Goed onderhouden. Bestemmingsplan laat een bedrijfswoning toe, welke eenvoudig is te realiseren op de 1e verdieping met een separate ingang.

Begane grond (225 m²): entree-tochtportaal met dubbele elekrische deuren, royale showroom annex kantoorruimte; kantoor met glaspui naar showroom; archiefruimte; technische ruimte; toilet.
1e verdieping (225 m²): showroom annex kantoor-/werkruimte; kantoorruimte; spreekkamer; toiletgroep met voorportaal; douceruimte met wastafel en inloopdouche. De eerste verdieping is zeer eenvoudig, separaat te verhuren of geheel te gebruiken als bedrijfswoning.

Bedrijfshal (225 m²) met overheaddeur en een vrije hoogte van 7,00 meter en een vrije overspanning. Diverse lichtkoepels aanwezig. Bedrijfshal 1e verdieping (55 m²) entresol waarop een magazijnruimte.

Algemeen: totale oppervlakte bedrijfsruimtes 755 m²; oppervlakte grond 845 m²; bouwjaar 1999-2000; geheel geïsoleerd; traditionele, degelijke bouwstijl; bijzonder goed onderhouden.

Navolgende zaken blijven in het pand achter: systeemplafonds incl. verlichting; balie; vloerbedekking; lamellen; kantoormeubels incl. bureaus, stoelen en kasten; stellingen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
755 m²
Bedrijfshal oppervlak
280 m²
Kantoor oppervlak
475 m²
Vrije hoogte
7 m
Vrije overspanning
15 m
Perceel
845 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weldaad 5

€ 425.000 k.k.