Bellweg 2 4104 BJ Culemborg

€ 300.000 /jr € 3.200.000 k.k.

Omschrijving

Locatie:
Dit unieke bedrijfsgebouw met representatief kantorenfront is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, Aldi Nederland, A-Ware Food Group en The Gorman-Rupp Company. Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting en de centrale ligging in Nederland.

Object:
Het bedrijfscomplex bestaat in hoofdlijnen uit twee delen. Een representatief kantoorgebouw van circa 2.448 m², opgetrokken in drie zelfstandige bouwlagen, en een productie-/magazijnruimte van circa 3.357 m² verdeeld over twee bouwlagen.

De kantoorruimte is representatief vormgegeven en ingedeeld. Door de verdeling over drie bouwlagen is het goed mogelijk de verdiepingen gescheiden van elkaar te gebruiken en te verhuren. In de kantoorruimte op de begane grond bevinden zich o.a. diverse vergaderruimten. Op de eerste verdieping is een grote bedrijfskantine gesitueerd. De kantoorvloeren worden ontsloten middels een lift in de centrale entree, alsmede middels een tweetal bordestrappen aan weerszijden van het gebouw. De bovenste kantoorverdieping van circa 494 m² is reeds geheel verhuurd aan een financieel dienstverlener.

De bedrijfs-/magazijnruimte is verdeeld over twee bouwlagen die met elkaar in open verbinding staan en dus bereikbaar zijn per trap en voor goederen per vorkheftruck, totaal groot circa 3.357 m² (waarvan op de begane grond circa 2.496 m² is gesitueerd). De bedrijfsruimte wordt ontsloten door drie overheaddeuren aan de Pascalwegzijde, is voorzien van een kraanbaan (3,2 ton) en is aan de achterzijde voorzien van een inpandige laad- en losruimte. Tot voor kort werd de bedrijfshal gebruikt voor de bouw/assemblage van hoogwaardige verpakkingsmachines.

Het complex is gesitueerd op twee percelen eigen perceel grond, totaal groot circa 7.015 m², strategisch gelegen op een hoeklocatie.

Parkeren:
Het gebouw is voorzien van circa 115 parkeerplaatsen op het eigen omliggende buitenterrein alsmede op het bijbehorende tegenover gelegen eigen parkeerterrein van circa 2.250 m². Er wordt dus in ruime mate voorzien in parkeergelegenheid.

(Deel)Huur en contact:
Deelhuur van de kantoorruimte is mogelijk in units vanaf circa 626 m². Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.200.000 kosten koper
Huurprijs
€ 300.000 per jaar
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 3.600.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
5.805 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.357 m²
Kantoor oppervlak
2.448 m²
Perceel
7.015 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,78

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
115 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bellweg 2

€ 300.000 /jr € 3.200.000 k.k.