• Onder optie

Beesdseweg 3 - 5 4104 AW Culemborg

€ 350.000 k.k.

Omschrijving

Representatief bedrijfspand, zichtlocatie aan kopse zijde verzamelgebouw. Totaal 375 m².

Op zichtlocatie van de provinciale weg welke leidt naar de Rijksweg A2, op loopafstand van het station en aan de kopse zijde van een representatief verzamelgebouw. Beter wordt een locatie niet!
Dit bedrijfspand, gebouwd in 2011 beschikt over een goede werkplaats, showroom, magazijn en kantoor. Het geheel is bijzonder netjes afgewerkt en de kantoor etage is maar weinig gebruikt en ziet er daardoor nog steeds uit als nieuw.

Totale oppervlakte bedraagt 375 m² waarvan 155 m² bedrijfsruimte begane grond, eventueel uit te breiden met de huidige showroom aan de voorzijde van 36 m².
Op de verdieping bevindt zich nog 86 m² opslagruimte, 18 m² magazijn en 80 m² kantoor.

Bent u op zoek naar een goede en nette bedrijfsruimte, dan nodigen we u van harte uit om eens binnen te komen kijken!

VRAAGPRIJS:
€ 350.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond: showroom met grote glazen pui aan voorzijde, gecoate vloer, verwarmd en gekoeld met airco, open verbinding naar de achter gelegen werkplaats welke is voorzien van verwarming middels heater, krachtstroom, overheaddeur, toilet en gootsteen. Vrije hoogte 4.42 meter.

Verdieping:
Verzorgd afgewerkte kantoorruimte bestaande uit 2 kantoren aan voorzijde, keuken met inbouwapparatuur in het midden van de ruimte, spreekkamer, ruim toilet en toegang naar het magazijn.
De bedrijfsruimte is aan de achterzijde gesitueerd en heeft een sparing in de vloer om goederen met een heftruck boven te kunnen zetten.

OVERIGE:
- Oplevering in overleg. Desgewenst op korte termijn mogelijk.
- Kantoren en showroom voorzien van airco installatie die kan verwarmen en koelen.
- Bedrijfsruimte wordt verwarmd middels heater.
- Vrije hoogte 4.42 meter.
- Vloerbelasting begane grond 2.000 kg/m². Verdieping 500 kg/m².
- Kantoren afgewerkt met scheidingswanden, laminaatvloer, systeemplafond met verlichting. Kantoormeubelen kunnen achterblijven.
- Het buitenterrein is geheel omheind. De poort aan de voorzijde is elektrisch bedienbaar.
- Er zijn parkeervakken op het gemeenschappelijke buitenterrein waar gebruik van gemaakt kan worden. Er zijn geen vaste plaatsen toegekend.

Vereniging van Eigenaren:
* Bij koop wordt men van rechtswege lid van de betreffende Vereniging van Eigenaren waar de unit onderdeel van uitmaakt. Deze vereniging zorgt o.a. voor de opstalverzekering, reserveert voor toekomstig groot onderhoud aan de buitenzijde van het gebouw, onderhoud buitenterrein en hekwerk.
* De jaarlijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 1.588,20 (prijspeil 2021).
* Het betreft een actieve vereniging. Jaarcijfers / notulen op verzoek ter inzage.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering:
Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV.
Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, daarnaast zijn de bedrijventerreinen Pavijen I tot IV volledig gerenoveerd en opnieuw bestraat.

Het bedrijfsverzamelgebouw “Handelscentrum Mercator” ligt op slechts 8 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 6 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch. Het pand ligt aan de voet van de afrit van de provinciale weg welke naar de A2 leidt.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’.
De voor ‘Bedrijf - 2‘ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a bedrijven, die zijn genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan, onder de milieucategorieën 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2, waarbij de in deze bijlage opgenomen afstand als minimale afstand aangehouden dient te worden. Uitgezonderd zijn geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen;
b grootschalige detailhandel in de vorm van detailhandel in auto’s, boten en caravans;
c productiegebonden detailhandel als ondergeschikte functie van de onder a genoemde omschrijving;
d opslag en uitstalling en kantoordoeleinden ten dienste van de onder a genoemde omschrijving.

Voor de volledige tekst en meer informatie inzake de bestemming verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
375 m²
Bedrijfshal oppervlak
260 m²
Kantoor oppervlak
115 m²
Vrije hoogte
4,4 m
Vrije overspanning
13 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,87

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beesdseweg 3 - 5

€ 350.000 k.k.