Pascalweg 13 4104 BE Culemborg

€ 250.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Dit functionele bedrijfsgebouw is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, (het naastgelegen) Aldi Nederland en de A-Ware Food Group. Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting en de centrale ligging in Nederland.

Object
Het bedrijfscomplex bestaat uit twee met elkaar verbonden gebouwdelen. Het representatieve kantoorgebouw van circa 700 m², opgetrokken in twee bouwlagen (circa 350 m² per laag) en een magazijnruimte van circa 3.950 m². In het kantoor bevinden zich onder andere een grote vergaderruimte en een bedrijfskantine. Het kantoor is voorzien van een ventilatie-, (top)koel- en verwarmingsinstallatie. De bedrijfs-/magazijnruimte heeft een vrije hoogte van circa 7,5 meter en een ruime vrije overspanning. De zelfstandige bedrijfs-/magazijnruimte is toegankelijk middels vijf overheaddeuren, waarvan drie deuren op maaiveld hoogte en twee deuren voor een laad- en losdock met dockleveller(s). Het gebouw is gesitueerd op een eigen perceel grond van circa 8.653 m², gelegen op een hoek. Door deze hoeklocatie kan het perceel worden ontsloten aan twee zijden.

Parkeren
Bij het gebouw behoren 42 vaste parkeerplaatsen op het eigen, met een beveiligd hekwerk, afgesloten buitenterrein. Op openbaar terrein is er tevens de mogelijkheid tot parkeren.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Pavijen V - enkelbestemming Bedrijf 2. Voor een toelichting op het bestemmingsplan en de voorschriften verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

Energielabel
Het gebouw heeft een energielabel A.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 250.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
4.650 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.950 m²
Kantoor oppervlak
700 m²
Vrije hoogte
7,5 m
Perceel
8.653 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 1,05

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
42 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pascalweg 13

€ 250.000 /jr