Bellweg 42 4104 BJ Culemborg

€ 995 /mnd

Omschrijving

Op goede locatie op bedrijventerrein Pavijen 5 gesitueerd moderne bedrijfsunit, onderdeel uitmakende van een
representatief verzamelgebouw. Gelegen op korte afstand van Rijksweg A2.

De unit heeft een vloeroppervlak van 172 m², verdeeld over 2 etages. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 86 m² en het kantoor is circa 86 m² groot.

Het pand is direct gebruiksklaar, de kantoorverdieping is voorzien van een laminaatvloer en systeemplafond met LED-verlichting.

HUURPRIJS:
€ 995,= per maand excl. servicekosten en BTW

INDELING:
Entree met trapopgang naar de verdieping. Begane grond ± 86 m² bedrijfsruimte voorzien van overheaddeur met afstandsbediening, pantry, toilet en urinoirruimte.

Verdieping: open kantoorruimte voorzien van systeemplafond met LED-verlichting en laminaatvloer, CV-annex serverruimte, pantry met modern keukenblok, toilet.

ERF/BUITENTERREIN:
Voor het pand zijn twee parkeerplaatsen aanwezig. Verder kan op het terrein op de niet aan een bedrijfsunit toegewezen parkeerplaatsen geparkeerd worden of in de straat op de daarvoor aangewezen plaatsen.

OVERIGE:
* Maximale vloerbelasting bedrijfsruimte begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en op de verdieping 500 kg/m².
* De elektrisch bedienbare overheaddeur is 3,60 meter breed en 2,85 meter hoog.
* De vrije hoogte op de begane grond bedraagt 3,60 meter.
* Verwarming middels CV-installatie.
* Aanvaarding in overleg.
* Het bedrijvencomplex bestaat uit hoogwaardige bedrijfsunits, die door hun multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven. Het gehele complex is gebouwd met duurzame materialen welke een moderne uitstraling hebben. Bouwjaar 2008.
* De servicekosten bedragen € 75,= per maand excl. BTW en zijn voor onderhoud van de aanwezige installaties, buitenterrein, glasbewassing en schoonhouden buitenzijde gebouw.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborgsom: er wordt een bankgarantie/waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met servicekosten en BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast wordt het terrein beveiligd d.m.v. camera’s.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen V’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.090 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
172 m²
Bedrijfshal oppervlak
86 m²
Kantoor oppervlak
86 m²
Vrije hoogte
3,6 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,95

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bellweg 42

€ 995 /mnd