Parallelweg West 7 4104 AX Culemborg

€ 52.500 /jr

Omschrijving

Locatie
Het onderhavige bedrijfsgebouw is centraal gelegen op het bedrijventerrein Pavijen op de hoek Parallelweg West en A. van Diemenstraat te Culemborg, pal naast de GAMMA bouwmarkt. Het bedrijventerrein Pavijen kenmerkt zich door de gunstige logistieke ligging. Hierdoor zijn onder andere het Centraal Boekhuis en het distributiecentrum van Aldi Nederland reeds gevestigd in Culemborg. De nabijheid van de snelwegkruisingen A2/A27 en A2/A15 zorgt ervoor dat de ontsluiting richting de Randstad en het zuiden en oosten optimaal is. Daarnaast kenmerkt Culemborg zich door een gezonde mix van lokale/regionale bedrijven en landelijk/internationaal georiënteerde bedrijven.

Object
Het bedrijfsgebouw - totaal groot circa 879 m² - bestaat uit een kantorenfront met een bedrijfshal in het verlengde. Het kantoordeel aan de voorzijde is circa 310 m² groot (verdeeld over twee bouwlagen) en de achterliggende bedrijfs-/magazijnruimte is circa 569 m² groot. De bedrijfs-/magazijnruimte heeft een vrije hoogte van circa 6,10 tot 6,40 meter, een vrije overspanning van circa 16 meter en is toegankelijk middels één overheaddeur. Het gebouw is strategisch op een hoek gesitueerd en daardoor goed zichtbaar en bereikbaar. De op de foto's zichtbare losstaande inbouwkantoren in de bedrijfshal omvatten circa 105 m² (deze m² zijn reeds meegeteld in de oppervlakte van de bedrijfshal). De kantoorruimten zijn voorzien van diverse airconditioning-units voor een aangenaam werkklimaat.

Parkeren & rangeren
Er is parkeergelegenheid aanwezig op het eigen, voorgelegen parkeerterrein. De bedrijfshal wordt aan de achterzijde ontsloten door één overheaddeur.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan - Bedrijventerrein Pavijen I tm IV Culemborg - Enkelbestemming Bedrijf 1 - Functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf - zone nieuwvestiging grootschalige detailhandel. Voor een toelichting op het bestemmingsplan en de voorschriften verwijzen wij u naar informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 52.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-11-2020

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
879 m²
Bedrijfshal oppervlak
569 m²
Kantoor oppervlak
310 m²
Vrije hoogte
6,1 m
Vrije overspanning
16 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, meubelboulevard en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Parallelweg West 7

€ 52.500 /jr