Pascalweg 5 - 11 4104 BE Culemborg

€ 3.295 /mnd € 395.000 v.o.n.

Omschrijving

Laatste bedrijfsunit in bedrijfsverzamelgebouw BellPlaza! Totaal 369 m² verdeeld over 2 bouwlagen.

In het recent gerealiseerde hoogwaardige bedrijfsverzamelcomplex bestaande uit 14 bedrijfs/-kantoorruimten is nog 1 unit beschikbaar. De beschikbare ruimte is 186 m² groot op de begane grond en heeft een verdiepingsvloer van ± 183 m².
Bruto vloeroppervlak is 396 m².

De ruimte is nog in casco staat, afbouw kan dus geheel naar wens plaats vinden.
Koop en huur zijn beiden mogelijk.
Indien u interesse heeft in huur is het mogelijk de ruimte geheel afgebouwd te huren. De investering voor de afbouw zal dan in de huur worden doorberekend (meerprijs).

KENMERKEN GEBOUW:
- Veertien verschillende units, geheel van metselwerk opgetrokken en verdeeld over twee bouwlagen.
- Vrije hoogte begane grond en verdieping ca. 3,2 meter.
- Draagvermogen begane grond vloer 1.000 kg/m², verdiepingsvloer 300 kg/m².
- Door de casco oplevering kan de unit naar wens worden ingedeeld.
- Op de begane grond beschikt de unit over een elektrisch bedienbare overheaddeur.
- Ruim parkeerterrein. Bij de unit behoren 7 toegewezen parkeerplaatsen.

PRIJZEN:
Koopsom € 395.000,= excl. BTW en v.o.n. (geen notariskosten en geen overdrachtsbelasting)
Huurprijs in casco staat: € 3.295,= per maand excl. BTW en servicekosten

BIJ KOOP GELDT:

Koopakte:
Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed HVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Eigendomssituatie:
De beschikbare unit kan zowel gekocht als gehuurd worden. Bij koop verkrijgt u een appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van uw ruimte en een aandeel in het gemeenschappelijke buitenterrein. Elke unit is apart met een hypotheek te belasten. Voor het beheer van het gebouw wordt een vereniging van eigenaren opgericht. De Vereniging zal zorgen voor onderhoud van de buitenzijde van het gebouw, het terrein en regelt onder meer de opstalverzekering. Bij aankoop betaald u gelijk een eerste voorschot op de kosten van met name de opstalverzekering van € 325,=.

Notaris:
Project notaris Westdam, Woerden.

Waarborgsom:
Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering:
Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop, tijdens de onderhandelingen, kenbaar gemaakt te worden.

BIJ HUUR GELDT:
* De genoemde huurprijs is gebaseerd op het casco afwerkingsniveau met daarbij een toilet, witte muren en een systeemplafond.
* Minimale huurtermijn 5 jaar.
* De kosten voor het verbruik van water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Verhuurder zal servicekosten in rekening brengen voor het schoonhouden van glasbewassing, schoonhouden buitenkant van het gebouw en tuin-/terrein onderhoud. Deze werkzaamheden zullen in opdracht van de Vereniging van eigenaren worden uitgevoerd.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting,
zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 28.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast wordt het terrein beveiligd d.m.v. camera’s.

BESTEMMING:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijen V’ en heeft als bestemming Bedrijf-1. De voor Bedrijf-1 aangewezen gronden zijn bestemd om te worden gebruikt voor bedrijven t/m milieu categorie 3.2, grootschalige detailhandel in keukens, sanitair en woninginrichting, productie gebonden detailhandel als ondergeschikte functie, opslag, uitstalling en kantoordoeleinden ten dienst van bedrijven.
Voor de volledige tekst van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 vrij op naam
Huurprijs
€ 3.295 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
369 m²
Bedrijfshal oppervlak
186 m²
Kantoor oppervlak
183 m²
Vrije hoogte
3,2 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pascalweg 5 - 11

€ 3.295 /mnd € 395.000 v.o.n.