Newtonweg 5 4104 BK Culemborg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Duurzaam en representatief bedrijfspand bestaande uit kantoor en opslag-/bedrijfsruimte gelegen op een unieke hoeklocatie, Bellweg-Newtonweg, op Bedrijventerrein ‘Pavijen V’ te Culemborg. Het gebouw heeft aan de voorzijde de uitstraling van een hoogwaardig kantoor/showroom, aan de achterzijde is een elektrische overheaddeur aanwezig voor kleinschalige opslag, showroom of werkzaamheden.

HUURPRIJS:
€ 1.900,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Ontvangstruimte, ruime kantoorkamer van ca. 37 m², kantine-/vergaderruimte met keukenblok voorzien van koelkast, magnetron, vaatwasser. Bedrijfs-/opslagruimte van ca. 20 m² met elektrisch bedienbare overheaddeur, de bedrijfsruimte is uit te breiden naar 30 m² door de muur tussen de bedrijfs- en berging te verwijderen. In de hal is een vaste trap naar de verdieping met ruime overloop en toegang tot 2 royale kantoorkamers van respectievelijk 37 m² en 55 m². Het gebouw wordt turnkey opgeleverd, dat wil zeggen dat de kantoren zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, de wanden zijn voorzien van spuitwerk, de vloeren zijn afgewerkt met vloerbedekking / plavuizen / PVC, in alle kantoorkamers zijn airco units.

ERF/BUITENTERREIN:
Het pand beschikt over 5 parkeerplaatsen op eigen terrein, maar ook parkeren aan de openbare weg is mogelijk.
Er is één laadpunt voor een elektrische auto aanwezig.

OVERIGE:
* Oplevering in overleg, mogelijk vanaf 1 april 2022.
* Het pand is onderdeel van een bedrijvencomplex met 3 zeer representatieve bedrijfs-/kantoorruimten.
* De gebouwen zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen zoals metselwerk gevels en hardhouten kozijnen, aan de achterzijde van het pand bevindt zich een elektrische overheaddeur.
* De begane grond vloer heeft een maximale belasting van 1.000 kg/m², de verdiepingsvloer heeft een maximale belasting van 500 kg/m².
* Ieder gebouw heeft eigen parkeerplaatsen welke op het buitenterrein zijn gelegen.
* Een ‘Vereniging van Eigenaren’ waakt over het onderhoud, de groenzones en het omliggende terrein en zorgt voor de glasbewassing van de buitenzijde van het pand. Kosten hiervan worden aan huurder doorberekend en bedragen op dit moment € 36,= per maand excl. BTW.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het complex ‘Newtonplaza’ is gelegen op een hoeklocatie, Newtonweg-Bellweg, op Bedrijventerrein ‘Pavijen V’ te Culemborg. Dit bedrijventerrein is uitstekend ontsloten, de op- en afritten naar de A2 liggen op 5 autominuten, het centrum van Culemborg is binnen 5 minuten bereikbaar. Het bedrijventerrein beveiligd d.m.v. camera’s.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Culemborg heeft een eigen NS station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad.

BESTEMMING:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen V’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’. Deze bestemming houdt onder meer in dat het object gebruikt mag worden voor bedrijven t/m milieu categorie 4, grootschalige detailhandel in de vorm van auto's, boten, caravans, keukens, sanitair en woninginrichting. Productie gebonden detailhandel en kantoren alleen als ondergeschikte functie van een bedrijf.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 36 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
204 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Newtonweg 5

Huurprijs op aanvraag